Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

internet fix cu mai multi GB

buna ziua, detin un abonament de internet fix pentru o locatie unde am tv prin satelit. cum as putea mari nr de GB si la un pret avantajos?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pe varianta mobila nu prea ai de unde lua net mai mult, eventual negociază cu ei Cost Control la o viteza duplex de 1,0 Mbs, după ce vei consuma traficul inclus. Dacă ai semnal 4G de la o alta companie, iei un abonament cu internet nelimitat de la ei și când îl folosești în paralel cu cel de Orange, dacă nu este semnalul strălucit. Poți sa ne spui locația?

Din cate stiu eu internetul fix nu este limitat ca vlomum de date lunare. Cel mai probabil tu ai Home Net 4G https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho... si ar trebui sa ai inclus in pachet atat Happy Night cat si Cost Control.

Optional, pentru păstrarea vitezei ridicate de transfer și pentru mai mult trafic de internet inclus, se poate activa o opțiune lunară cu trafic suplimentar de 20 GB, pentru 3 euro/lună (TVA inclus).

Poti solicita o repozitionare a abonamentului si implicit o renegociere de abonament pentru ca abonamentele Home Net 4G pot beneficia de reduceri suplimentare, dacă sunt asociate cu mai multe servicii de la Orange.

Mai ai variantele Orange Home Net 4G 12 la 12 Euro si ai 80 GB si Orange Home Net 16 la 16 Euro si beneficiezi de 160 GB.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Iti mai recomand o alta oferta care este disponibila intre 10 iunie si 31 iulie 2019, cu posibilitatea de prelungire. Mai multe detalii gasesti aici:
https://www.orange.ro/love/satelit/client-orange/index.html

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Nu exista limitare de trafic,doar viteza scade după consumarea traficului inclus. Sunt de asemenea abonamente de internet fix 4G fara limita de trafic și fără scăderea vitezei. Eu dețin un astfel de abonament.

@ascary cum ti-ai facut acest abonament?

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!