Întrebare fară răspuns

internet fix cu mai multi GB

buna ziua, detin un abonament de internet fix pentru o locatie unde am tv prin satelit. cum as putea mari nr de GB si la un pret avantajos?

elenasandu
elenasandu

elenasandu

User level
Nivel
0
41 / 100
puncte
Custom field 2
elenasandu
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

61 Gb, este net fix dar se papa repede ca intra si copii pe net cu ajutorul TV :)

elenasandu
elenasandu

elenasandu

User level
Nivel
0
41 / 100
puncte
Custom field 2
elenasandu

Pe varianta mobila nu prea ai de unde lua net mai mult, eventual negociază cu ei Cost Control la o viteza duplex de 1,0 Mbs, după ce vei consuma traficul inclus. Dacă ai semnal 4G de la o alta companie, iei un abonament cu internet nelimitat de la ei și când îl folosești în paralel cu cel de Orange, dacă nu este semnalul strălucit. Poți sa ne spui locația?

Din cate stiu eu internetul fix nu este limitat ca vlomum de date lunare. Cel mai probabil tu ai Home Net 4G https://www.orange.ro/servicii-fixe/home-net/abonament-ho... si ar trebui sa ai inclus in pachet atat Happy Night cat si Cost Control.

Optional, pentru păstrarea vitezei ridicate de transfer și pentru mai mult trafic de internet inclus, se poate activa o opțiune lunară cu trafic suplimentar de 20 GB, pentru 3 euro/lună (TVA inclus).

Poti solicita o repozitionare a abonamentului si implicit o renegociere de abonament pentru ca abonamentele Home Net 4G pot beneficia de reduceri suplimentare, dacă sunt asociate cu mai multe servicii de la Orange.

Internet fix cu limitare de Gb???

Romeo
Romeo

Romeo

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo

Nu exista limitare de trafic,doar viteza scade după consumarea traficului inclus. Sunt de asemenea abonamente de internet fix 4G fara limita de trafic și fără scăderea vitezei. Eu dețin un astfel de abonament.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!