Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Aș putea achiziționa orice televizor de la Orange cu un abonament tv?

Modele de televizoare disponibile la Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Din păcate, au o ofertă limitată pe stoc. Știu că erau ceva Lg-uri, Samsung-uri, JVC.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Subscriu si eu, oferta de televizoare in magazinul online Orange este extrem de limitatata si nu prea ai de unde alege. Nu cred ca esti conditionat de achizitia modelului X sau Y, doar ca reducerile substantiale se aplica daca ai vechime consistenta in retea si daca migrezi pe un pachet Love

Evident doar cele din oferta aflate în stocul magazinului. Unele magazine au o oferta mai diversificata altele mai puțin. Să nu ne așteptam la ecrane imense 65 sau 75 de inchi :)

Buna !
Actually, sunt destul de curioasa si eu de speta asta .Nu am abonament Orange TV, dar in cazul in care as putea obtine un smartTV si Discovery Channel + HBO la un pret mai mic sau egal cu cel al abonamentului TV actual ( 23 lei/ luna ), mi-ar placea sa fac si eu parte din beneficiarii ofertei . Ultimul televizor pe care l-am avut era cu tub :))

BTW, in oferta lor actuala, vad ca avem de ales dintre : Samsung Smart TV ( de la 11 Euro/luna ), LG Smart TV ( de la 5 Euro/ luna ) sau JVC Smart TV ( de la 1 Euro /luna ) . Tind sa cred sa se va varia oferta in clipa in care o sa exista cerere mai mare . Momentan, eu as alege LG Smart TV-ul pentru ca nu e nici prea scump si nici prea ieftin ( ce-i prea scump ma ustura la buzunar, ce-i prea ieftin ma tem ca nu ar fi longeviv ) .

Daca ai deja un abonament de voce poti solicita o oferta pentru Orange Love https://www.orange.ro/love/ daca exista acoperire in zona ta sau pentru Orange Home prin satelit https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit.

Sansele sa le obtii pentru 23 lei / lunar, mai ales si HBO, sunt destul de infirme, dar nu te costa nimic sa incerci.

Anii de vechime in retea se traduc prin discount la achizitia unui TV, parca 10 euro pentru fiecare petrecut in retea.

Poți, dar au gama limitată.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

@iuiu,
,,Începând de la" e variabil, în funcție de vechimea ta în rețea... Cu cât ai mai mulți ani (aproape de cei 20), te apropii de suma aia pe lună. Altfel, poate să fie mult mai mult.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

intr-adevar,oferta si reclama nu se prea "lovesc" cu ceea ce gasesti in magazine.
reclama corecta este "reducere intre 10-200 euro pentru vechime in reteaua orange"
pentru ca toata lumea intreaba "cum iau si eu 200 euro reducere?".
apoi, fiecare magazin are politica proprie si stocul propriu de terminale.
de ex.: am beneficiat de reducere la achizitie telefon la trecerea la abonament, dar nu m-au "crezut" ca pot forma orange love si cu net si telefon mobil :((.
plus ca la tv-monitor nu beneficiam de nimic-nimic(erau unele gratuite,altele f ieftine),mi s-a spus ca abia dupa doi ani sau 6 luni pot beneficia de acele oferte(depinde de vanzator).
astept sa vad daca evolueaza ceva aici,pe latura asta...
daca nu...sh :(.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!