anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aș putea achiziționa orice televizor de la Orange cu un abonament tv?

Razvan
#StarMember
Modele de televizoare disponibile la Orange.
9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember
Din păcate, au o ofertă limitată pe stoc. Știu că erau ceva Lg-uri, Samsung-uri, JVC.

FaraUnID
Campion certificat
Subscriu si eu, oferta de televizoare in magazinul online Orange este extrem de limitatata si nu prea ai de unde alege. Nu cred ca esti conditionat de achizitia modelului X sau Y, doar ca reducerile substantiale se aplica daca ai vechime consistenta in retea si daca migrezi pe un pachet Love - Samsung LED Smart UHD 4K 125cm https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/televizor-led-smart-uhd-4k-samsung-127cm-ue50nu7092uxxh - LG LED Smart UHD 4K 108cm https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/televizor-led-smart-uhd-4k-lg-108cm-43uk6300mlb - JVC LED Smart UHD 109cm https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/televizor-led-smart-fhd-lg-109cm-lt_43vu63m - LG LED Smart FHD 80cm https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/televizor-led-smart-fhd-lg-80cm-32lk6100plb - JVC LED Smart HD 81cm https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/televizor-led-smart-hd-jvc-81cm-lt_32vf52m

Ascary
Campion certificat
Evident doar cele din oferta aflate în stocul magazinului. Unele magazine au o oferta mai diversificata altele mai puțin. Să nu ne așteptam la ecrane imense 65 sau 75 de inchi 🙂

iuiu88
Cunoscător
Buna ! Actually, sunt destul de curioasa si eu de speta asta .Nu am abonament Orange TV, dar in cazul in care as putea obtine un smartTV si Discovery Channel + HBO la un pret mai mic sau egal cu cel al abonamentului TV actual ( 23 lei/ luna ), mi-ar placea sa fac si eu parte din beneficiarii ofertei . Ultimul televizor pe care l-am avut era cu tub :)) BTW, in oferta lor actuala, vad ca avem de ales dintre : Samsung Smart TV ( de la 11 Euro/luna ), LG Smart TV ( de la 5 Euro/ luna ) sau JVC Smart TV ( de la 1 Euro /luna ) . Tind sa cred sa se va varia oferta in clipa in care o sa exista cerere mai mare . Momentan, eu as alege LG Smart TV-ul pentru ca nu e nici prea scump si nici prea ieftin ( ce-i prea scump ma ustura la buzunar, ce-i prea ieftin ma tem ca nu ar fi longeviv ) .

FaraUnID
Campion certificat
Daca ai deja un abonament de voce poti solicita o oferta pentru Orange Love https://www.orange.ro/love/ daca exista acoperire in zona ta sau pentru Orange Home prin satelit https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit. Sansele sa le obtii pentru 23 lei / lunar, mai ales si HBO, sunt destul de infirme, dar nu te costa nimic sa incerci. Anii de vechime in retea se traduc prin discount la achizitia unui TV, parca 10 euro pentru fiecare petrecut in retea.

Laura_cio
Senior
Poți, dar au gama limitată.

Miha_Z
#StarMember
Nu poti alege dintr-o gama vasta de televizoare. Daca ai pretentii ridicate te poti orienta catre magazinele de profil.

Vio73
#StarMember
@iuiu, ,,Începând de la" e variabil, în funcție de vechimea ta în rețea... Cu cât ai mai mulți ani (aproape de cei 20), te apropii de suma aia pe lună. Altfel, poate să fie mult mai mult.

Neaplicabil
intr-adevar,oferta si reclama nu se prea "lovesc" cu ceea ce gasesti in magazine. reclama corecta este "reducere intre 10-200 euro pentru vechime in reteaua orange" pentru ca toata lumea intreaba "cum iau si eu 200 euro reducere?". apoi, fiecare magazin are politica proprie si stocul propriu de terminale. de ex.: am beneficiat de reducere la achizitie telefon la trecerea la abonament, dar nu m-au "crezut" ca pot forma orange love si cu net si telefon mobil :((. plus ca la tv-monitor nu beneficiam de nimic-nimic(erau unele gratuite,altele f ieftine),mi s-a spus ca abia dupa doi ani sau 6 luni pot beneficia de acele oferte(depinde de vanzator). astept sa vad daca evolueaza ceva aici,pe latura asta... daca nu...sh :(.