Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

S-ar putea oferi Orange tv satelit și pentru 4 televizoare?

Eu am încercat și n-am reușit.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Momentan Orange nu oferă decât maxim 3 dispozitive de decodat semnalul tv, dar în viitor ar putea sa ia în calcul posibilitatea de a mai da 1-2 receptoare în plus, ca și ceilalți.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Momentan Orange nu oferă decât maxim 3 dispozitive de decodat semnalul tv, dar în viitor ar putea sa ia în calcul posibilitatea de a mai da 1-2 receptoare în plus, ca și ceilalți.

O solutie ce compromis ar fi ca pentru al 4-lea televizor sa legi o tableta sau un smartphone pe care ai instalata aplicatia Orange TV Go si sa faci Screen Mirroring., fie pe cablu HDMI sau Wi-Fi.

Nu se va comparata calitatea semnalului cu cel de pe DTH dar imaginea este acceptabila daca ai o conexiune stabila la internet.

S-ar putea daca ar vrea și Orange :) Eu chiar as avea nevoie,însă datorită limitării receptoarelor am fost nevoit să apelez și la un alt furnizor pe cartela prepay pentru inca un receptor și de la care am avut și o surpriză plăcută. Mi l-au oferit și pe al doilea total gratuit cu condiția să încarc doar unul dintre ele. Mi-ar fi plăcut că și Orange DTH să aibă modalitatea de plată prepay la acest serviciu.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!