Întrebare fară răspuns

Ce alte noi tehnologii v-ați mai dori de la Orange în perioada următoare?

Detalii despre ce v-ați dori!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Ca si tehnologie nou, clar discutam despre implementarea 5G la nivel national.

e-SIM nu este un concept nou pe piata. Daca nu ma insel eu, telefoanele Zapp se inregistrau in retea intr-un mod asemanator, neavand SIM fizic in ele.

Pe lângă conectivitatea 5G care este in faza incipienta, se vorbește despre “Internetul tuturor corpurilor”, acele dispozitive de monitorizare care sunt din ce in ce mai apropiate de corpul uman.

Momentan nu imi doresc nimic, am tot ce vreau si ce imi trebuie. Daca chiar ar fi un mic pitic asa... As zice 3CA in loc de actualul 2CA.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Ai dreptate să fii temătoare. Daca va fi dăunătoare nu cred că se va implementa. Îmi aduc aminte de muncitorii agricoli care s-au speriat când au văzut că se ara campurile cu tractoarele. Credeau că pâinea va mirosi a motorina :)

Plăți prin Orange Pay NFC cu Samsung Galaxy Watch

Amelie
Amelie

Amelie

User level
Nivel
1
631 / 750
puncte
Custom field 2
Amelie

Se află din câte știu pe deviceurile Apple ceva numit Visual Voicemail. Acesta ne-ar ajuta să ne ascultăm mesajele din căsuța vocală fără să sunăm la 555. (Aici este situl Apple despre acest feature: https://support.apple.com/en-us/HT201436)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!