Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Aplicații mobile Orange

Orange produce o gama de aplicații mobile pentru nevoile clientului. Care sunt acestea?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

My Orange, Orange Telefon, Orange TV GO, Orange Money, Orange Antivirus, Orange Cloud, Orange Deezer, Orange film, Orange Content Lock, Orange Smart Home, Orange Travel, Fotbal Info, Super Erou... Mai avem acces la niste aplicatii, dar, nu m-am lamurit inca daca sunt produse de Orange sau doar ne ofera acces la ele, cum avem acces la Clever Taxi de exemplu.. acestea sunt Libon si Povesti.. Tind sa cred ca, totusi, Libon este produsa de Orange..
https://www.orange.ro/help/libon-1069
https://www.orange.ro/help/povesti-1109
https://www.orange.ro/aplicatii/super-erou/index.html

Salut,
Interesant ar fi dacă Orange ar putea oferi aplicații care să concureze cu cele dezvoltate de google - deja există unele similitudini: Google Drive vs. Orange cloud.
Ce ar face Orange competitiv în acest domeniu - dezvoltarea unor aplicații integrate în SO, un fel de "skin/temă" Orange, care să-ți ofere cloud, photos, calendar, dial și SMS. Acestea fiind capabile să înlocuiască aplicațiile default.
... Probabil ... Interesant ...

@vio73:

Ar fi interesant dacă Orange Cloud ar avea aceleași facilități ca Google Drive... În Drive se salvează automat, prin intermediul Google Photos, toate pozele de pe dispozitiv... Pentru a face upload în Orange cloud pozelor, ar trebui să configurezi aplicația special... Și back-up-ul dispozitivului s-ar putea face pe Orange cloud ..
Dar toate acestea aunt automatizate de google ..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!