Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Pachet Orange, fix, mobil , internet și TV

Pachet complet? Pai din cele 4 servicii ce ne facem daca nu pot fi chiar toate? Mai exact daca televiziunea nu se poate instala?Motivul fiind că cei de la Telekom nu au sau nu vor să lase pe cablajul lor pe cei de la Orange sa instaleze. De ce Orange promoveaza pachete complete daca nu se pot baza 100% că pot asigura absolut tot?

GabiBraileanu
GabiBraileanu

GabiBraileanu

User level
Nivel
1
118 / 750
puncte
Custom field 2
GabiBraileanu
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Sunt multe zone in care asigura cele 4 servicii amintite de tine. Iti voi oferi in link in care Orange pune la dispozitia clientului posibilitatea de a vedea daca zona in care locuieste este in zona de acoperire cu fibra optica. Am inteles de la o intrebare anterioara ca la tine din pacate nu s-a putut realiza acest lucru.
https://www.orange.ro/love/

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Nimeni nu poate garanta servicii de fibră peste tot, din păcate.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!