Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce Orange nu are puse la punct serviciile fixe de televiziune?

De ce orange nu are acoperire în București?am solicitat serviciu tv in sectorul 2 zona Obor și nu au cablaj,nu mi s-au putut instala serviciile,s-a venit cu o antena dar nici aia nu s-au putut instala deoarece pe partea unde am apartamentul nu se vede satelitul,suntem în secolul 21 totuși,trecem în era 5g și Orange totuși ce face?

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

1. Mare parte din televiziunea de tip CATV de la Orange este furnizata pe infrastructura Telekom. Din moment de Telekom nu are fibra in zona in care locuiesti tu este evident faptul ca au cum sa-ti ofere acest serviciu.

2. Posibil sa existe acoperire dar nu fie disponibil nici un port TV liber pentru a te putea cabla.

Inteleg perfect frustrarea ta deoarece si eu sunt in aceeasi situatie. Desi locuiesc in buricul targului, scara de bloc in care stau nu este cablata cu fibra optica, iar pe partea de televiziune DTH sunt intr-un unghi mort.

Din acest motiv astept implementarea unui serviciu IPTV de la Orange!

Pentru că ei nu folosesc rețeaua lor de fibră, ci vin cu servicii pe rețeaua Telekom. Deci depind de investițiile făcute de acel operator.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Atat timp cat depind de un alt operator pentru oferirea televiziunii, n-au ce face decat sa se supuna. Cand Telekom va ajunge si-n acea zona si le va permite, va furniza si Orange televiziunea fixa.

Și totuși vorbim de Orange unul din marii furnizori de telefonie și televiziune se poate?Și mai vorbim de televiziune în capitală României și in sectorul 2,mai exact la Obor,nu in Pantelimon sau Ferentari !!să depindă de Telecom este foarte aiurea

Mai ai opțiunea să-ți iei tv satelit și net fix 4g.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

In 2016 Telekom si Orange au incheiat un acord strategic prin care clientii Telekom vor putea utiliza reteaua 4G de la Orange, iar clientii Orange vor avea acces la servicii fixe de internet si televiziune prin reteaua de fibra optica Telekom. Asa ca dupa cum vezi este vorba de un parteneriat intre cele 2 firme in care ambele au de profitat.

Răspuns pentru Dna Miha Z,am făcut proba cu parteneriatul Telekom-Orange,am fost la Telekom și culmea dânșii au în bloc la adresa mea cablaj și chiar fibra daca doresc, Orange de ce nu poate pe cablajul lor?

GabiBraileanu, probabil ca Telekom nu le permite accesul in toate zonele. Eu acum vin doar cu presupuneri, cel mai indicat e sa ceri mai multe lamuriri la operatorii Orange.

Miha Z ,eu altceva vreau sa subliniez,suntem în secolul 21,capitală europeană,furnizor european Orange,.....și totuși ne lovim de chestiile astea,pe telefonie sunt ok,dar daca nu poți să duci televiziunea de ce se bagă? Servicii complete?! Ciudat nu pot duce .Despre asta este vorba

In unele zone, in functie de situatia tehnica, nu se pot oferi serviciile prin fibra de la Orange, chit ca Telekom e prezent. Aici as putea mentiona, pe scurt, problemele de capacitate. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Dacă Telekom nu oferă acces la infrastructura fixă, cum ar putea Orange sa îți instaleze servicii. La Telekom ai verificat pe site, dacă blocul beneficiază de fibra optica sau VDSL sau ADSL. Dacă are doar VDSL, Telekom îți poate oferi internet cu viteza maxima 100 Mbs dl și 22 Mbs up și IPTV.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Iti inteleg si dezamagirea ta, ai dreptate in ceea ce zici. Ma gandesc ca sunt costuri mari ca sa se apuce acum firma Orange sa furnizeze tv prin fibra optica si de aceea prefera acest parteneriat.

Dacă T nu au fibră, Orange nu îți instalează serviciile. Mă gândesc să nu aibă doar ADSL.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@GabiBraileanu Baza de date cu acoperirea Telekom pe fibra optica este praf, la modul ca nu este actualizata.

Stiu cazuri (adica plural) concrete de persoane care au mers la in magazine pentru o oferta, s-a verificat acoperirea, s-a primit OK-ul, s-a redactat contractul si s-a asteptat echipa tehnica pentru instalarea serviciilor la adresa.

A venit echipa tehnica cu echipamentele dupa ei si au constat ca in locatia respectiva NU exista fibra optica, desi in sistem aparea ca fiind disponibila si au plecat completand in fisa de instalare "lipsa retea".

Cum am mai spus, Telekom nu are profesionisti si nu prea ai cu cine discuta la un nivel mai tehnic.

Cunosc și eu cazuri de contracte semnate.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!