Întrebare fară răspuns

Mesagerie Vizuală

Este vreo șansa de activare mesagerie vizuala pe iOS la Orange Romania? Îmi place opțiunea de mesagerie vocala dar metodologia este chiar învechita și consumatoare de timp dacă primești un mesaj.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mi-ar place aceasta varianta. In felul acesta s-ar vedea si mimica fetei si starea de disconfort cauzata de neraspunderea la apel.

Interesanta intrebarea, dar, mie nu-mi place mesageria deloc.. prefer sa scriu eu direct un mesaj, pe una din variantele existente decat sa las mesaj.. La toate abonamentele am dezactivat mesageria.. Cred ca este foarte ignorat acest serviciu...

De ce numai pe IOS?

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

cititi va rog articolul postat mai sus. nu e vorba de mesaje video. vizual se refera la folosirea functiei din sistemul de operare pentru a asculta mesajele vocale.

“With Visual Voicemail, you can see a list of your messages and choose which ones to listen to or delete. Learn how to set up and transfer your existing voicemail.”

Sursa: https://support.apple.com/en-us/HT201436

Sincer, din punctul meu de vedere nu cred ca vom avea prea curand acest serviciu in Romania si sa iti spun si de ce. Majoritatea clienților dezactiveaza mesageria vocala, probabil din obișnuință de pe "vremuri" din motive de taxare.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Interesant! Ar fi ok sa rămână mesajele video înregistrate ceva timp. Cred ca la mesageria vocala rămâneau o perioada de câteva zile.

Eu ma gandeam la cu totul altceva. Decat varianta cu Mesagere vizuala, prefer sa trimit un sms. Mi-ar fi placut ca in locul variantei vocale sa se trimita un clip. La acest aspect am crezut ca se refera.

Nu știu dacă un operator din România are această opțiune de activa mesageria vizuală, dar și mie mi-ar plăcea ca Orange să-l activeaze.

@happy: entuziasmul este mare, dar cand nu stim sa scriem utilizand DICTAREA, nu tastatura.... pana la mesageria vizuala e o cale si mai luuuunga.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!