Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cont de e-mail securizat de la Orange

Cum vi se pare ideea de a avea un cont de e-mail de la Orange cu posibilitate de transfer fișiere de pana la 1 GB?

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

A avut acu câțiva ani un astfel de cont, l-am folosit 3-4 ani, după care m-au înștiințat ca îl vor închide și sa salvez ce am pe el.

Avand in vedere limitarea de la acest moment prin mail-ul clasic, ar fi foarte buna ideea.. Momentan suntem nevoiti sa folosim alte variante pentru a trimite clipuri sau fisiere mai mari.. Eu am trimis recent un clip de 90mb si a trebuit sa apelez la wetransfer.. am ezitat, dar, a trebuit sa trimit..

Nici nu mai știu, dar parcă îmi făcusem și așa ceva. Sincer, nu am nevoie.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Cred ca aceasta facilitate este pastrata doar pentru persoane fizice din ratiuni comerciale, de marketing, etc.

Un alt spect de luat in calcul este acela ce un server de e-mail este un foarte mare consumator de resurse, inevitabil va fi utilizat pentru spam, scam, phishing, warez, etc. De asemena un server de e-mail va fi tinta atacurilor online.

In trecut cei la Romtelecom ofereau abonatilor posibilitatea de a avea cont de e-mail doar ca aceasta facilitate a fost oferita prin Google Apps varianta business tocmai din motivele enumerate mai sus. La momentul respectiv compania a considerat ca servere sale nu indeplinesc criteriile de securitate necesare si au ales platforma Google pentru serviciu de e-mail.

Pentru mine nu este necesar. Trimit rar e-mail-uri de mari dimensiuni si atunci daca este vorba de poze necesare la job trimit mai multe e-mail-uri pentru siguranta. Zilele trecute a trebuit sa trimit unei colege un clip si am folosit pentru prima oara wetransfer. Acum ca am vazut ca nu e complicata aceasta varianta cu siguranta cand va fi nevoie o voi mai folosi.

Și eu folosesc momentan wetransfer pt fișiere mari, e foarte ok mai ales ca merge bine și pe mobil, dar ar fi util totuși un cont de mail care sa aibă aceasta funcție integrata.

The Special List
The Special List

The Special List

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
The Special List

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!