Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

De regulă da, fără niciun fel de probleme. Mai mare sau egal, dar începând cu luna următoare de facturare. Ca și condiții, pot aminti, în general, prelungirea perioadei minime contractuale cu până la 12/24 de luni.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

De regulă da, fără niciun fel de probleme. Mai mare sau egal, dar începând cu luna următoare de facturare. Ca și condiții, pot aminti, în general, prelungirea perioadei minime contractuale cu până la 12/24 de luni.

In timpul perioadei minime contractuale se poate trece la un abonament cu valoare egala sau mai mare, iar noua perioada contractuala (12 sau 24 luni) se va adauga perioadei contractuale ramase.. in privinta resurselor se vor face niste recalculari in functie de data ta de facturare..
https://www.orange.ro/help/cum-pot-s-mi-modific-abonament...

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Mi se întâmplă la achiziționarea unui telefon sa trec la un abonament mai mare,apoi la sfârșitul perioadei contractuale revin la abonamentul inițial.

Da, poți trece la un abonament cu o valoare egala sau mai mare in timpul perioadei minime contractuale, iar noua perioada (12/ 24 luni) se va adauga perioadei rămase. Poți suna l 300 ( Serviciul Clienți) sau in magazinele Orange.

Cand e vorba de cresterea unui abonament nu vei intampina nicio piedica din partea nici unui operator de telefonie. Atat timp cat ei intra in castig poti oricand sa-ti cresti abonamentul, iar in functie de perioada contractuala aleasa (12/24 luni) se vor adauga lunilor din precedentul contract. Pentru a obtine o oferta avantajoasa, suna la 300 si cere un operator de la ofertare si cu el poti negocia noul abonament in functie de necesitatile tale. ( mai mult net, minute internationale..)
Problema intervine cand doresti sa micsorezi abonamentul ca atunci trebuie sa tii cont de regulile impuse de firma.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!