Întrebare cu răspuns(uri)

Serviciu clienti - un serviciu/suport contra cost sau gratuit?

Ce tarife sunt pentru accesarea serviciului suport clienti, atat pe abonament cat si pentru prepay? Stiam ca pentru prepay, primele 3 apeluri lunare sunt gratuite, apoi se taxeaza. Ce informatii aveti in legatura cu acest subiect?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Eu credeam ca doar daca ai o problema tehnica de rezolvat in afara orelor de program te costa.. dar, se pare ca ai dreptate Anca.. pentru prepay exista limita... incepand cu al 3-lea apel la numarl 300 esti taxat cu 0.55€/apel... la fel si transferul catre un consultant in afara orelor de program..
De fapt, transferul catre un consultant costa.. nu apelul in sine..
Pentru abonament intre orele 08:00 – 21:00 apelul la numarul 300 este gratuit, in afara acestor ore apelul este redirectionat catre numarul 401 unde tariful este de 0.14 €/minut TVA inclus..

Apelul la 401 se poate face non-stop, dar, contra cost, 0.14 €/minut cu TVA inclus, primele 40 de secunde sunt gratuite.
https://www.media-max.ro/sesizari-contact-deranjamente-se...
https://www.orange.ro/servicii/serviciul-clienti/

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

De regulă e gratuit, dar în anumite condiții, nu. Adică noaptea și pentru prepay, după mai multe apelări. Dar ai mai multe metode a contacta serviciul clienți, nu neapărat doar telefonic.

De obicei intru in contact cu operatorii orange in programul lor de lucru. Daca aveam o neclaritatea reveneam cu apelul a doua zi. N-am stiu ca in afara programului, apelul este redirectionat catre 401 si va fi taxat. E bine de stiut. Oricum daca este ceva urgent chiar nu va conta cativa centi dati pentru solutionarea problemei.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus