Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Trafic Internet in Roaming

Dacă activez o optiune de 10 euro si apoi activez din my orange opțiunea "am nevoie de net ca de aer" , pot folosi acel internet in roaming?

Răspunsuri

Exista limita pentru internet... nu poti folosi nelimitat in roaming.. consumul fiind reglementat de UE.. Acest subiect exista deja in comunitate si poti gasi si acolo raspunsuri.. https://comunitate.orange.ro/questions/1986591-internet-roaming

"SEE reprezintă Spațiul Economic European compus în acest moment din statele membre ale Uniunii Europene, Islanda, Liechtenstein și Norvegia. Consumul de date în roaming SEE este limitat prin prevederile art.4 din Regulamentul nr.2016/2286. Limita se aplică pentru consumul traficului de internet din opțiunile PrePay cu roaming în SEE, inclusiv bonusurile suplimentare din oferta comercială sau orice alte beneficii." https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#net

"Ai primit bonus Internet la liber valabil 30 zile cu o optiune de minim 5E credit activa iar in roaming cu o optiune de minim10 euro credit in limita de date in Roaming SEE" acesta este mesajul primit dupa ce am activat bonusul "am nevoie de net ca de aer". Pentru roaming, se aplica aceleasi conditii initiale activarii optiunii. Deci raspunsul la intrebarea ta ar fi, activarea bonusului nu aduce niciun plus valoare traficului de internet in roaming, din pacate.

Nu poti utiliza in roaming net nelimitat sau cat include optiunea la nivel national. Poti folosi atat trafic cat vine calculat la costul opțiunii, in cazul tau 4.5GB.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Nu cred că se poate, pentru că e vorba de internet național nelimitat, nu în roaming. Nu poți avea nelimitat în roaming cu nicio opțiune/ofertă ( cred).

In roaming, atat bonusul de 30 GB cât și bonusul “Internet la liber” pot fi folosite cu o opțiune de minimum 10 € credit, activă, în limita de internet disponibilă în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.

DOAR CA in roaming SEE limita de date pentru o optiune de 10 euro este de 4.5 GB indiferent de cate bonusuri ai active pe cont.

Acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate și in alte topicuri. Găsiți mai multe informații și detalii aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1986591-internet-roaming.
O sa închidem acest topic, dar puteți continua discuțiile despre folosirea Internetului în roaming acolo. Multumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!