anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cate ore pe zi utilizati smartphone-ul?

Cocolino2010
Junior
Cate ore pe zi utilizati smartphone-ul? Motive...
10 Răspunsuri 10

Anca07
#StarMember
Foarte mult. Motive sunt foarte multe: plati bancare, verificare cont, e-mail-uri, socializare, stiri, jocuri si multe altele. Nu imi lipseste telefonul nici cand sunt in sedinte la serviciu..si am observat un trend privitor la acest lucru. Stau fara telefon atunci cand ies cu prietenii:)

Jay
Campion certificat
Nu cred ca poate cineva, care pierde notiunea timpului, din cauza telefonului, sa spuna cate ore foloseste telefonul.. cu siguranta nu este general valabil, dar, probabil, facand o medie, unii il folosesc 2 ore (eu cred ca ma incadrez aici) altii 10 ore, s-ar putea rezultatul sa fie de jumatate din zi.. 🙂 Mail-uri, mesaje, mobile banking..

Miha_Z
#StarMember
Depinde si de zi. Daca este o zi aglomerata la munca il butonez cat sa dau repede cateva apeluri si sa vad postarile din WhatsApp ale grupurilor interne ale firmei. O parte din pauza o dedic noutatilor pe Facebook si mai nou comunitatii. Deci in aceste zile cred ca stau pe telefon vreo 3 ore. Azi daca am fost libera de la ora 10 pana acum, i-am dat stres maxim: Comunitate, My orange, Facebook, WhatsApp, YouTube si nu mai vorbim de apeluri... Din pacate a cam devenit un viciu, fara de care nu prea putem trai. 😞

Vio73
#StarMember
Din diverse motive, inclusiv cele de a fi atent pe aici, destul de mult. Probabil cumulat, vreo 7-8 ore pe zi.

Pastilchen
Explorator
Întrebarea asta e o adevărată provocare. ... Uite, n-am stat să contorizez timpul. Dar mereu trebuie să fie la-ndemână (smartphone-ul). Pentru că, dincolo de funcția de telefon, este aparatul cu care, în orice clipă, ai acces la informația din internet. Internet, fără de care nu se (mai) poate.

Neaplicabil
ca telefon,pe zi o medie de 5-10 minute maxim cu tot cu whatsapp.(da,chiar nu prea folosim). ca date,doar cand nu sunt acasa,depine cat stau plecat,si cat de ocupat sunt,dar,pot fi 2 luni consecutive in care folosesc 0 date,pentru ca am semnal f slab si nu ma complic,folosesc routerul. daca sunt cu treaba,in alte locuri,unde nu am wifi,pot consuma si 30gb,sau mai mult. depinde de situatie.

Vio73
#StarMember
Adevărul este că de la o vreme încoace, de când sunt membru în Comunitate, cam stau mult. Poate și 6-7 ore zilnic.

Ascary
Campion certificat
Eu zic că stai dublu :)))

Vio73
#StarMember
Posibil, era doar o estimare.

Ascary
Campion certificat
Eu de pe la 8-9 dimineata și mă apucă uneori și 12 noaptea. 🙂