Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Cate ore pe zi utilizati smartphone-ul?

Cate ore pe zi utilizati smartphone-ul? Motive...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Foarte mult. Motive sunt foarte multe: plati bancare, verificare cont, e-mail-uri, socializare, stiri, jocuri si multe altele. Nu imi lipseste telefonul nici cand sunt in sedinte la serviciu..si am observat un trend privitor la acest lucru. Stau fara telefon atunci cand ies cu prietenii:)

Nu cred ca poate cineva, care pierde notiunea timpului, din cauza telefonului, sa spuna cate ore foloseste telefonul.. cu siguranta nu este general valabil, dar, probabil, facand o medie, unii il folosesc 2 ore (eu cred ca ma incadrez aici) altii 10 ore, s-ar putea rezultatul sa fie de jumatate din zi.. :)
Mail-uri, mesaje, mobile banking..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Depinde si de zi. Daca este o zi aglomerata la munca il butonez cat sa dau repede cateva apeluri si sa vad postarile din WhatsApp ale grupurilor interne ale firmei. O parte din pauza o dedic noutatilor pe Facebook si mai nou comunitatii. Deci in aceste zile cred ca stau pe telefon vreo 3 ore. Azi daca am fost libera de la ora 10 pana acum, i-am dat stres maxim: Comunitate, My orange, Facebook, WhatsApp, YouTube si nu mai vorbim de apeluri... Din pacate a cam devenit un viciu, fara de care nu prea putem trai. :(

Întrebarea asta e o adevărată provocare. ... Uite, n-am stat să contorizez timpul. Dar mereu trebuie să fie la-ndemână (smartphone-ul). Pentru că, dincolo de funcția de telefon, este aparatul cu care, în orice clipă, ai acces la informația din internet. Internet, fără de care nu se (mai) poate.

Pastilchen
Pastilchen

Pastilchen

User level
Nivel
1
537 / 750
puncte
Custom field 2
Pastilchen

ca telefon,pe zi o medie de 5-10 minute maxim cu tot cu whatsapp.(da,chiar nu prea folosim).
ca date,doar cand nu sunt acasa,depine cat stau plecat,si cat de ocupat sunt,dar,pot fi 2 luni consecutive in care folosesc 0 date,pentru ca am semnal f slab si nu ma complic,folosesc routerul.
daca sunt cu treaba,in alte locuri,unde nu am wifi,pot consuma si 30gb,sau mai mult.
depinde de situatie.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!