Întrebare fară răspuns

V-ati dori IPTV de la Orange?

Daca Orange ar oferi solutii IPTV prin fibra optica, ati fi interesati sa va abonati sau, in cazul in care aveti servicii de internet si TV clasic, prin cablu coaxial si card CI+ sau receiver, ati face schimbarea catre IPTV?

Va doriti IPTV?

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Teoretic ar putea functiona si pe alte conexiuni la internet insa cel mai indicat ar fi sa foloseasca infrastructura lor. In acest fel nu depind de terti cand intevin probleme pe carte de conexiune internet, asa cum se intampla acum cu fibra celor de la Telekom. Plus ca avand propria infrastructura serviciul IPTV va putea fi configurat sa utilizeze intranetul in locul internetului. In intranet viteza de transfer a datelor este superioara internetului iar stabilitatea conexiunii este de asemenea superioara.

N.B. - Cei care au experimentat internetul oferit prin anii '90 de firmele de cartier cunosc faptul in bucla interna a providerului viteza de acces era net superioara comparativ cu vitezele de iesire in internet.

La Telekom un canal SD papa cam 4 Mbps de banda iar unul HD cam 8 Mbps de banda. La aceste valori, un IPTV poate functiona fara probleme si pe o conexiune 3G+ sau H+, nefiind nevoie de 4G / fibra / 5G.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

In conditiile in care nu mai ai legat altceva la router,gen telefoane,laptopuri,camere de supraveghere,huburi,merge si un 3G insa daca mai ai legat si altceva,fara un 4G bunisor cu un 40-50 Mbs nu prea te descurci.

Momentan Orange Romania NU ofera serviciu de televiziune prin tehnologia IPTV.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Probabil că iau în calcul să facă și treaba asta acum, cu ocazia problemelor pe care le întâmpină prin scoaterea unor canale din grilă de către cei de la Telekom! Dacă ar avea o grilă și o transmisie proprie, n-ar mai exista astfel de probleme!

"Mănânci calule ovăz?" :)
Normal că ne-am dori IPTV, e viitorul televiziunii prin cablu.
Dacă se va întâmpla la Orange, aș lua în calcul acest aspect.
Din păcate, Orange mai are de recuperat față de concurență dar nu este imposibil.

Buna ziua,

Sunt un client (captiv) Telekom, am IPTV de la Telekom si imi doresc foarte mult sa-i schimb.
Functioneaza pe VDSL (cupru!) iar imaginile efectiv sacadeaza pe vreme...aproape rea.
Nu mai zic de viteza net... Execrabil!

In momentul de fata Orange nu ofera televiziune prin tehnologia IPTV, doar DTH furnizat 100% de ei sau CATV care vine pe infrastructura Telekom.

Si eu tot IPTV de la Telekom am. Acum este pe fibra, dar, in trecut am avut pe tehnologie xDSL, chiar ADLS la momentul lansari serviciului, si nu am avut problemele descrise de tine.

Ce viteze reale prinzi pe VDSL (teoretic ar trebui sa ai 50Mbps), ce set-top-box si ce router ai de la Telekom? Ai incercat sa discuti cu ei migrarea pe fibra sau macar alocarii vitezei maxime suportata de linia ta?

IPTV-ul de la Telekom papa cam 8Mbps pentru un canal HD si cam 4Mbps pentru un canal SD. Asta inseamna ar trebui sa suficienta banda chiar si pe conexiune VDSL.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Salut,

Ce rapid!
Sa le luam pe rand:
1. Test speedtest.net: PING ms 20/ DOWNLOAD Mbps 2.26/ UPLOAD Mbps 5.57, cu 2/3 receiver-e IPTV pornite. (Kaon Media- generatia 2, cele inainte de Samsung)
2. Router Huawei HG658
3. Abonament Internet L - maxim ce pot avea cu infrastuctura existenta
4. Locatie: cartier Ploiesti Vest - Mitica Apostol - Ploiesti / Prahova

Multumesc pentru amabilitate!
Mihai

Da dar depinde de mai multe, ce canale oferă și daca exista fibra optica.ieri am auzit ca Orange a achiziționat Telekom nu știu daca este adevărat.Eu in acest moment caut ip tv de la firme din străinătate care oferă multe canale la preturi destul de mici. https://arenait.ro/zvon-orange-cumparat-telekom-romania/?...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!