Întrebare fară răspuns

V-ati dori IPTV de la Orange?

Daca Orange ar oferi solutii IPTV prin fibra optica, ati fi interesati sa va abonati sau, in cazul in care aveti servicii de internet si TV clasic, prin cablu coaxial si card CI+ sau receiver, ati face schimbarea catre IPTV?

Va doriti IPTV?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

IPTV reprezinta viitorul televiziunii, ținând cont ca poți sa îți configurezi manual fiecare canal, as face pasul către aceasta tehnologie. :)

Mai poti înregistra sau urmări ce vrei, cand vrei. Se mai pot adauga si canale 360° si multe altele, plus ca se renunta la coaxial. Sunt avantaje majore in cazul IPTV.

Evident ca da. Am spus-o si ma repet IPTV-ul are un potential fantastic prin prisma faptului ca ofera posibilitatea de a accesa un numar mai mare de canale, o calitate net superioara imaginii si a sunetului, costuri mai reduse comparativ cu DTH-ul.

De asemenea IPTV-ul ofera posibilitatea personalizarii canalelor si transmisiilor tv. Exista productii de televiziune (transmisiuni tv live de tip competitii sportive) ce ofera utilizatorului final posibilitatea sa aleaga - de acasa, de pe telecomanda - de pe camera doreste sa urmareasca evenimentul respectiv, precum si posibilitatea de a taia comentatorii si de a ramane doar cu sunetul de fundal ca si cum ai fi in mijlocul evenimentului.

Daca toate acestea vin pe tehologie 4G/4G+ sau chiar 5G mai scapam si de cablurile aferente conexiunilor pe fir.

Partea cu inregistrare programe se poate face si cu un televizor basic, de buget ce dispune de functie PVR.

Cu IPTV am putea insfarsit sa ne folosim televizoarele performante la capacitățile lor. Cel puțin știm că banii dați pe astfel de televizoare se justifica. Că să nu mai zic că IPTV ne-ar face viața mult mai confortabila iar vizionarea un vis. Nu sunt adeptul statului cu ochii pironiți în televizor cu orele însă atât cât stau vreau să mă bucur de tehnologie de ultimă oră atât pe tv cât și în ceea ce privește calitatea transmisiunii.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Nu pot sa zic nici eu ca mor de dragul televiziunii, dar exact asa zic si eu, macar atat cat ma uit sa stiu ca e tehnologie de ultima ora.

La cat ati laudat IPTV, cu siguranta imi doresc si eu. Recunosc ca uneori stau si cu orele si urmaresc diverse filme si emisiuni. Daca trairea poate fi si mai intensa prin folosirea IPTV-ului si Orange il va utiliza, atunci ar fi un motiv in plus sa trec la Orange Love.

Propabil că într-un orizont de timp rezonabil, vom putea să avem posibilitatea de a alege canalele dorite, fără să mai existe televiziunea prin cablu sau satelit. Dar vom vedea!

Sincer, nu știam pana sa citesc comentariile voastre, ce presupune IPTV-ul, dar acum ca am aflat, big YES din partea mea!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!