Întrebare fară răspuns

Huawei sau Samsung? Ce alegeți?

Ce ati alege intre ultimele modele de la Huawei sau Samsung?
Eu merg pe principiul, am folosit Samsung, raman pe Samsung, dar am avut ocazia să folosesc si sa am (sa detin) si un Huawei, de care am ramas placut surprins de astfel de modele din partea acestui operator de brand de telefoane.
Desi la culori, mici indicii, detalii nu se compara cu Samsung, totusi ca sa zic asa, fan #Inraiit #al noilor gadged-uri, este totusi o schimbare in acest brand de telefonie mobila. In momentul de față folosesc Huawei Mate 20 lite, cat si S8.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 11

Nici pe Vio,că el are Samsung :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Huawei clar. Samsung ia bataie de la Huawei din orice pozitie. E un telefon slab, cu probleme grave care ma mir ca a stat atatia ani pe piata. Deci clar: Huawei.

Nu știu dacă e foarte slab, eu nu-l văd așa, dar pe partea radio (la semnal) îl bate cam rău Huawei, mai ales pe frecvențele înalte am văzut. Adică pe 2600 Mhz are semnal de rupe, în timp ce Samsung gâfâie rău indoor, chiar îl pierde. Sigur, vorbim în aceleași condiții de semnal (în același loc).

Eu am trecut de la Samsung S4 la Motorola Moto G4 și acum am ajuns la Huawei Mate 20 Lite. Părerea mea?! Viitorul telefon, Samsung clar!

Cât despre semnal, cu pocnitoare de Motorola Moto G4 vorbeam și în lift! Acolo unde în mod normal toate telefoanele sunt moarte!

Pe unde am circulat eu, nu am avut probleme cu semnalul cu nici unul dintre telefoane. În schimb în lift, doar Motorola prindea o fărâmă de semnal. S4 și Mate 20 lite erau "moarte" până ieșeam din lift.

Depinde de ce modele alegi intre cele doua cand le compari...majoritatea merg pe Samsung dar si Huawei are modele destul de bune

Da, asa este, pe partea aceasta de semnal radio,camere Leica pe cele premium,este o alegere buna ,daca iti iei Huawei,varianta premium,ca sa te bucuri de performante si de calitățile oferite de aceasta marca.
In privinta acelui scandal,ramane sa vedem ,cat va fi upgradat softul, cat va putea duce,fara sa fie upgradat,dar deocamdata pana lucra bine,e la zi ca soft,nu vad sa fie vreo afectiune, atat doar partea lor de neînțelegeri.

samsung este foarte bun,mai ales ca mie personal imi plac telefoanele mari pentru ca am ochii sensibili.
dar vreau sa iau cu prima ocazie un huawei pentru foto-video,daca are si ceva mai bun semnalul,super,dar in special FOTO/video.
cat despre scandalul asta ma cam doare-n cot,daca chiar era sa fie razboi,cadeau peste noapte,ei starnesc,ei rezolva,spele-se pe cap.
deci samsung este f f bun stiu pentru ca am 2,huawei imi doresc.
suntem multi in casa,nu vom renunta la samsung,firma serioasa,chiar daca voi fi incantat de huawei.
merg amandoua,nu se cearta,la consumator in ograda 2-3 branduri "fac casa buna" fara probleme.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!