Întrebare fară răspuns

Huawei sau Samsung? Ce alegeți?

Ce ati alege intre ultimele modele de la Huawei sau Samsung?
Eu merg pe principiul, am folosit Samsung, raman pe Samsung, dar am avut ocazia să folosesc si sa am (sa detin) si un Huawei, de care am ramas placut surprins de astfel de modele din partea acestui operator de brand de telefoane.
Desi la culori, mici indicii, detalii nu se compara cu Samsung, totusi ca sa zic asa, fan #Inraiit #al noilor gadged-uri, este totusi o schimbare in acest brand de telefonie mobila. In momentul de față folosesc Huawei Mate 20 lite, cat si S8.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Huawei clar. Samsung ia bataie de la Huawei din orice pozitie. E un telefon slab, cu probleme grave care ma mir ca a stat atatia ani pe piata. Deci clar: Huawei.

Nu știu dacă e foarte slab, eu nu-l văd așa, dar pe partea radio (la semnal) îl bate cam rău Huawei, mai ales pe frecvențele înalte am văzut. Adică pe 2600 Mhz are semnal de rupe, în timp ce Samsung gâfâie rău indoor, chiar îl pierde. Sigur, vorbim în aceleași condiții de semnal (în același loc).

Eu am trecut de la Samsung S4 la Motorola Moto G4 și acum am ajuns la Huawei Mate 20 Lite. Părerea mea?! Viitorul telefon, Samsung clar!

Cât despre semnal, cu pocnitoare de Motorola Moto G4 vorbeam și în lift! Acolo unde în mod normal toate telefoanele sunt moarte!

Pe unde am circulat eu, nu am avut probleme cu semnalul cu nici unul dintre telefoane. În schimb în lift, doar Motorola prindea o fărâmă de semnal. S4 și Mate 20 lite erau "moarte" până ieșeam din lift.

Depinde de ce modele alegi intre cele doua cand le compari...majoritatea merg pe Samsung dar si Huawei are modele destul de bune

Da, asa este, pe partea aceasta de semnal radio,camere Leica pe cele premium,este o alegere buna ,daca iti iei Huawei,varianta premium,ca sa te bucuri de performante si de calitățile oferite de aceasta marca.
In privinta acelui scandal,ramane sa vedem ,cat va fi upgradat softul, cat va putea duce,fara sa fie upgradat,dar deocamdata pana lucra bine,e la zi ca soft,nu vad sa fie vreo afectiune, atat doar partea lor de neînțelegeri.

samsung este foarte bun,mai ales ca mie personal imi plac telefoanele mari pentru ca am ochii sensibili.
dar vreau sa iau cu prima ocazie un huawei pentru foto-video,daca are si ceva mai bun semnalul,super,dar in special FOTO/video.
cat despre scandalul asta ma cam doare-n cot,daca chiar era sa fie razboi,cadeau peste noapte,ei starnesc,ei rezolva,spele-se pe cap.
deci samsung este f f bun stiu pentru ca am 2,huawei imi doresc.
suntem multi in casa,nu vom renunta la samsung,firma serioasa,chiar daca voi fi incantat de huawei.
merg amandoua,nu se cearta,la consumator in ograda 2-3 branduri "fac casa buna" fara probleme.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

imi place samsung,dar vreau si huawei.
nu vad de ce nu amandoua,si asa majoritatea nu se rezuma la un singur telefon,for some reason...
fiecare are lucruri interesante,chiar as vrea mult sa vad cum se descurca un huawei in zona mea de semnal(ff slab, unde samsung abia prinde o liniuta,care dispare si aia,in vara asta am numai probleme cu semnalul).
asta in situatia in care sta fixat la geam,pentru ca altfel nu am deloc.
cu celalalt folosesc whatsapp prin router,dar nu are toata lumea whatsapp,apelul 4g nu merge totdeauna, iar pe 4g nu ai sms.
asta pe langa camerele cu lentile leica,mor sa-l incerc(huawei).
cred ca ambele sunt bune.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Atenție la ce comparații faceți! Compara cineva mai sus un S8 cu un Mate 10 Lite! Adică un Mercedes cu un Logan! Dacă faceți comparații, faceți ori între mid level ori între high end! Nu le amestecați! Și nu băgați iPhone în discuție ca ăla joacă în altă ligă.

Nu prea mă interesează partea foto-video. Eu fac poze și atât. Nu mă pricep la reglaje. Important este sa îmi iasă pozele bune. Și ies :) chiar și cu setările standard. Am văzut poze făcute cu Huawei. Slabe în comparație de cele ale lui Samsung

Vio, tu n-ai avut Huawei până acum,iar Samsungul S8 a fost primul tau telefon Highend luat la un an de la lansare.iPhone l-ai văzut doar in magazine. Tu ai fost pe Nokia. Lasă-mă să am rezerve în ceea ce privește experiența ta in materie de telefoane.

Eu știam că de la Nokia Lumia ai sărit la S8. Dar tu știi mai bine ce telefoane ai avut. Hai sa încheiem discuția că am transformat-o in chat.

Sunt deja la al doilea model de Samsung, si nu cred ca voi schimba in curand marca, pentru ca nu m-a dezamagit pana acum in nici un aspect. Nu as putea sa fac o comparatie intre cele 2 marci pentru ca nu am detinut, nici folosit, absolut niciodata un telefon Huawei, insa pot spune ca pentru mine, Samsung este the best.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!