anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferte la prelungirea abonamentului pentru clientii vechi

Robert_
Începător
Numai mie mi se pare o mică problemă faptul că cei care suntem clienți mai vechi, chiar și cu mai multe abonamente, la reînnoirea, prelungirea abonamentului nu avem asa oferte bune cum au cei care își fac portarea? Mie mi sar părea mai normal să aprecieze clienții vechi și fideli mai mult decât pe unul nou.
8 Răspunsuri 8

Laura_cio
Senior
Avem aceleași drepturi. Reducerile vin la achiziționarea de telefon pentru fiecare an petrecut cu abonament.

mariussruben89
Explorator entuziast
Salutare, Robert, având in vedere experienta care am dobandit-o in perioada cat am colaborat (posibil recolaborare), iti dau un sfat, cand mergi sau suni la relatii clienti, fa in asa fel incat sa poti lua legătura cu unul din colegii care se ocupa de retentie, iar ei cu siguranță pot oferi altfel de oferte, clar ca diferite fata de magazin sau partener Orange. SUCCES!

Ascary
Campion certificat
Aveți dreptate,uneori este frustrant sa vezi un abonat că primește mai multe beneficii că unul vechi dar trebuie să încercăm să privim și din unghiul Orange. Acesta caută să aducă mai mulți clienți în rețea și pe bună dreptate,în fapt și Orange este o afacere că oricare alta cu cheltuieli și castiguri,ori cum ar putea atrage mai multă lume daca nu prin beneficii mai mari la portare sau la încheierea unui abonament nou? Eu sunt înțelegător,am beneficii suficiente că abonat vechi ,plus de asta la retenție negociez la sânge contractul și până nu storc și ultima picătură nu mă las. Nu e vorba de un euro în plus sau in minus sau câțiva GB mai mult. Arta negocierii îmi place enorm :)))

Mihai_A
Începător
Eu am avut vechime la abonament de cand exista Dialog, la prelungire am primit exact abonamentele din oferta curenta plus bonus trafic de vechime, fara posibilitatea achizitionarii unui telefon. Parte interesanta a intervenit cand m-am portat la alta companie si m-am reportat la Orange, la portare ca si client nou am primit un bonus de plus 50Gb pt fiecare abonament plus telefon gratis. Morala: nu mai asteptati la fidelizare, e aproape nula, vanati ofertele de la portare, sunt mult peste acei 5Gb plus o scadere de 2€. Ps: plus cei de la fidelizare cand vorbesti cu ei parca ii deranjezi, pur si simplu nu merita efortul si umilinta. Va salut!

Vio73
#StarMember
Din păcate, aici ai dreptate. Și eu am spus-o și o s-o spun ori de câte ori o să am ocazia. Nu e corect să nu fidelizezi bine un client vechi, iar pe unul nou să-l atragi cu mai mult decât pe cel vechi. De ce? Pentru că pe cel nou nu vei pune bază că va sta la tine, mai ales că este obișnuit să migreze acolo unde sunt mai multe avantaje. Sigur, e părerea mea, dar văd că suntem destui care o împărtășim sub o formă sau alta!

Jay
Campion certificat
Tuturor ni se pare o problema ca vechimea este in dezavantaj fata de un client nou, însă pare să fie o politică generala si, nu doar in companiile de telefonie.. Cred ca acest lucru a început să se mai schimbe totusi, eu nu pot sa ma vait ca n-am fost mulțumită la cea mai recentă prelungire, plus ca, deși nu sunt o mare consumatoare de net, cred ca au fost foarte bineveniti cei 9gb pentru peste 18 ani, în rețea...

FaraUnID
Campion certificat
Subiectul a fost dezbatut de N ori pe alte N forumu-uri de specialitate. In principiu ofertele de retentie par a fi mail slabe decat ofertele de portare. Cel mai probabil se merge pe faptul ca daca ai 15, 17. 19 ani vechime in retea, sansele de a pleca sunt infirme. Haideti sa privim partea buna a lucrurilor: De bine, de rau, Orange are un program de retentie care functioneaza. Alti operatori concurenti care se lauda cu abonamente nelimitat la 2 euro sau internet nelimitat nu au implementat un astfel de program. Daca nu ma insel eu Orange si Vodafone sunt singurii operatori care au implementat programe de fidelizare atat la abonament cat si la cartela.

mariussruben89
Explorator entuziast
Da asa este,cu toate cele intalnite pe piata de telecomunicații, sunt singurii care au astfel de oferte,dar totusi ORANGE, este cam pe prim plan,in monopostul acesta de retentie,prelungiri.