Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Unde pot vedea în aplicația My Orange tipul telefonului folosit în rețeaua Orange?

Navigând prin vechea aplicație Contul meu by Orange, am văzut la un moment dat ca apare și tipul telefonului utilizat. În aplicația noua, unde pot vedea acest lucru?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Poti vedea tipul telefonului din My Orange in Sumar. Ce-mi place este faptul ca sub fiecare model de mobil detinut iti ofera si recomandari de accesorii. Am pus poze de la ambele abonamente, cu mobilul socrului si al meu, neachizitionate din Orange.
Ce nu mi-a placut este faptul ca nu mi-a nimerit culoarea la Samsung S9+, este lila nu negru. ;)

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Sincer, mi s-a parut ca pozele tale par din aplicația de mobil, dar, n-am reusit sa gasesc.. de-asta n-am afirmat cu siguranta... sa nu spun ceva eronat... :)
La mine, sub cronos nu mai apare nicio informație..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Jay, eu nu am descarcata aplicatia My Orange. Eu intru de pe telefon din Chrome pe varianta de mobil, nu desktop. Posibil de aceea sa fie diferentele intre imaginile noastre.

Miha, mi-ai dat emoții :D.. Eu, având aplicația, cand spun mobil ma refer la aplicatie nu la varianta pentru pc.. Acolo da, indiferent ca intri in cont din pc sau telefon, se vede.. Eu nu prea intru pe varianta de desktop din telefon..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Jay, ai dreptate. Vorbeam pe acelasi subiect, dar intelegeam diferit problema dezbatuta. ;) Bine ca s-a elucidat misterul. Acum depinde cum intra si @Cris_Bogaciu.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!