Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Care sunt criteriile după care vă alegeți un telefon?

Ce urmăriți când alegeți telefonul, de exemplu, camera foto, performanță în jocuri, memorie RAM, managementul bateriei, puterea semnalului, sau pur și simplu, v-a căzut cu tronc acel telefon și vi-l doriți să-l cumpărați? Mie, în 2017, mi-a plăcut tare mult Huawei P10 lite și cam în 2 luni l-am cumpărat.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Raportul calitate-preț, performanțele hardware, foto-video, capacitatea de stocare, procesor, brand, modem, să aibă protecție la șocuri, apă, praf, etc.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (3)

75%

3 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

75% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Raportul calitate-preț, performanțele hardware, foto-video, capacitatea de stocare, procesor, brand, modem, să aibă protecție la șocuri, apă, praf, etc.

De obicei ma uit la camera, memoria ram si memoria de stocare, si sa nu usture nici la buzunar si, de ani buni sa fie Samsung :)... Dar, pana la Samsung ma uitam la celelalte mentionate anterior..

Pentru mine sunt importante urmatoarele: camera aparatului (trebuie sa faca poze bune si de zi si de noapte pentru ca am copii si animale si astia fac lucruri traznite), procesorul (sa fie cat mai actual si cu viteza cat mai mare de procesare), memoria de stocare si cea de lucru (facand multe poze am nevoie de spatiu sa le stochez pana le urc in cloud si ma uit la filme pe HBO Go la greu, joc fel de fel de jocuri...), ecranul (vizibil in cat mai multe conditii, inclusiv soare si preferabil generos). Evident, ma mai intereseaza si pretul, care trebuie sa fie rezonabil. In general, platesc mai mult pentru caracterisitci mai bune, adica nu ma uit dupa chilipiruri, dar nici nu sunt dispusa sa cheltui cu miile de eur... Tu la ce te uiti?

imch
imch

imch

User level
Nivel
3
4004 / 5000
puncte
Custom field 2
imch

Mai sunt alte cateva topicuri asemanatoare.

Eu am un buget maxim si in functie de bugetul stabilit vad ce oferte sunt in piata. Evident ca sunt interesat de partea hardware, de partea software, nivel de echipare, opiniile persoanelor care detin modelul respectiv daca exista o reprezentanta in Romania, daca ofera asistenta in limba romana, si lucrurile pot continua.

Nu cred ca este prea placut sa investesti cca 1000 euro intr-un telefon "de fitze" si sa te trezesti ca nu exista o reprezentanta in Romania si nici piese after market, iar in momentul in care telefonul a iesit din garantie si intervine o problema sa vezi cum toata lumea se spele elegant pe maini si ridica din umeri.

FaraUnID
FaraUnID

FaraUnID

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FaraUnID

Nu sunt foarte pretențios dar îmi aleg cu grijă orice echipament. Mă interesez întotdeauna pe forumuri specializate, urmăresc review-uri făcute de profesioniști și evident că studiez și în magazine produsul.
Și tot timpul îmi stabilesc un buget maxim! ;)
La un smartphone mă interesează să aibă o baterie puternică, un procesor decent, ecran luminos, RAM și memorie internă suficientă.

cocolosh
cocolosh

cocolosh

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
cocolosh

La mine, cand fie sa aleg un telefon, fie sa il schimb, prim plan plec ca bateria sa fie cat mai de durata, dupa Ram, Procesor, Memorie, pret/calitate, cat de rezistent este contra apa, praf, cat de mult este cautat acest telefon, iar nu in ultim rand plec si la feedback-ul celor care au luat acel model de telefon.

preț, calitate, procesor, tipul de ecran, memoria de stocare, memoria RAM, bateria si performantele

petrică
petrică

petrică

User level
Nivel
0
54 / 100
puncte
Custom field 2
petrică

Pe mine mă interesează mai nou, pe lângă toate cele enumerate și procesoarele cele mai performante de acum, Snapdragon 845, 855 sau 855+.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!