Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Ce telefon imi recomandați sa mi iau la abonament?

Ce telefon imi recomandați sa mi iau la abonament?

Răspunsuri

Există o gamă variată în funcție de buget, preferințe, etc.Trebuie să te gândești mai întâi la ce îți dorești să facă și după aia ți-l alegi!

Intrebarea ta este prea generala... Cred ca întâi, ar trebui vezi intr-un Orange shop ce ti-ar placea, ar trebui sa mergi si sa vezi care-ti atrage atentia, ai afla si niste preturi in care te incadrezi si, ai putea reveni cu o completare la intrebarea ta.. ce telefon dintre x, y sau z... :)

Intrebarea ta ma duce cu gandul la faptul ca ai dori sa iei un telefon in rate, si de aceea preferi sa inchei un abonament. Nu stiu exact ce buget ai disponibil pentru acest lucru, dar iti recomand o simpla caracteristica a telefonului, si anume memori RAM sa fie de cel putin 4GB. Tehnologia avanseaza foarte repede, androidul isi face f des update si daca nu ai acest minim de 4GB RAM te vei trezi cu un telefon ce ruleaza foarte greu dupa 3 luni de utilizare:) spor la cumparaturi.
P.S. dupa cum au zis si colegii mei, ar fi trebuit sa oferi mai multe conditii in care vrei sa achizitionezi un telefon :)
Zi cu soare!

Frumos telefon Ascary. Chiar ieri si l-a cumparat sotul si facand comparatie cu al meu Samsung S9+, se vad imbunatatirile, 2 camere pe fata si 3 pe spate, ecran curbat, amprenta pe ecran... E exact cum imi place mie. Deja stau si ma gandesc cum i-l pot vraji ca sa il iau. :))

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!