Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cum vi se pare "moda de a sta pe telefon", in timpul intalnirilor cu prietenii?

Tot vad persoane care se intalnesc in restaurante, cluburi, parcuri... si in loc sa socializeze intre ei, prefera sa discute pe telefon. Pe langa faptul ca e lipsa de respect fata de cei din grup care comunica direct, utilizarea intensa a mobilelor creaza si dependenta si implicit distantare fata de semeni.
Voi cum percepeti acest fenomen?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ce ma mira pe mine astazi, este faptul ca la o masa vad persoane care isi vorbesc fara sa utilizeze telefonul:) si nu vice versa. Desi nu imi place sa spun acest lucru, am devenit oarecum dependenti de tehnologie. Eu mereu las telefonul deoparte atunci cand sunt in oras, primesc mesaje si sunt atentionata de prieteni "ai primit un mesaj" si raspunsul meu "stiu, dar voi raspunde mai tarziu, acum vorbesc cu voi". Daca imi suna telefonul, raspund dar incerc sa scurtez conversatia. Dintre raspunsurile voastre imi dau seama ca suntem cam aceeasi generatie care inca mai avem respect si bun simt!
Zi cu soare tuturor!

Anca07
Anca07

Anca07

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Anca07

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (0)

0 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

0% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Mie unul mi se pare super aiurea. Si lipsa de respect pentru cei cu care iesi. De ce ai mai iesit cu prietenii daca stai pe telefon? Ideea iesirii este sa va vedeti si sa socializati fata in fata. Altfel, puteati sa faceti un apel video pe Skype, Hangouts, ce foloseste fiecare, si sa va vedeti asa. Si atunci chiar ar fi fost util telefonul.
Iar daca activitatea de pe telefon e cu alte persoane decat cele din grupul cu care ai iesit, mi se pare si mai aiurea. :)) De ce ai mai iesit cu oamenii aia, daca prietenii tai adevarati sunt pe Facebook?

Daca tot ati iesit sa va intalniti, eu zic ca telefonul nu are ce cauta in discutie, decat in cazuri de urgenta. Daca te suna cineva si e important, nah, raspunzi. Altfel, tine-l pe vibratii, si eventual in buzunar.

E ciudat, dar cu cat suntem mai "tehnologizati", cu atat parca socializam mai putin. Viata sociala s-a mutat din mediul real, in cel virtual.
Sad but true.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!