Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Internet în roaming in afara SEE

Se poate obține trafic de date și în afara SEE?

anakin73
anakin73

anakin73

User level
Nivel
0
14 / 100
puncte
Custom field 2
anakin73
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pentru zonele din afara SEE exista optiunile:
1 - Travel Data Moldova ce ofera 50MB valabili 7 zile la pretul de 2 euro;
2 - Intenet in Turcia ce ofera 500MB valabili 7 zile la pretul de 5 euro;
3 - Travel Data Extra ce ofera 50MB valabili 7 zile la pretul de 15 euro si poate fi utilzata in: Arabia Saudită, Argentina, Australia, Canada, China, Elveția, Israel, Muntenegru, Peru, Qatar, Republica Dominicană, Rusia, Serbia, SUA, Thailanda, Turcia și Ucraina.

Pentru restul statelor se aplica tarifele standard negociate de Orange cu operatorii din tarile respective.

Mai multe informatii gasesti aici https://www.orange.ro/roaming/ unde ai la dispozitie o harta interactiva. Alege tara unde vrei sa megi si vai afla tarifele standard de voce si date pentru tara respectiva.

Vezi ca sunt unele tari non UE unde nu ai la dispozitie internet mobil in roaming. Vei putea folosi doar partea de voce si sms.

Per ansamblu cared ca iesi mai ieftin daca alegi sa cumperi un prepay de la un furnizor local de servicii GSM si sa-ti activezi o optiune care corespunde nevoilor tale de comunicare.

Acum vad ca la prepay exista o optiune se 12 euro credit ce ofera acces la:

  • nelimitat minute și SMS în reţea;
  • 2000 minute naţionale şi internaţionale către fix și în roaming SEE sau SMS naţionale și în roaming SEE din care 600 minute sau SMS sunt și internaţionale pe mobil UE
  • 12 GB internet național + 30 GB bonus + 1 lună Intenet la liber;
  • 100 minute / SMS + 1 GB în Australia, China, Elvetia, Israel, Moldova, SUA;

Sursa https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/#minute

Iar optiunea de mai sus se poate activa si online de aici https://www.orange.ro/myaccount/reshape/recharge/by-card/...

Poti obtine si beneficii in afara SEE, in functie de situatia specifica, de exemplu ai abonament sau doresti un astfel de contract, din pricina situatie (calatorii de afaceri, persoana juridica, etc). Mai exista unele optiuni si la PrePay.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

@anakin73, Dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Atentie la optiunea Roaming Turcia! Am facut 35 euro cost in Turcia cu ea activata!!! Nu se mentioneaza niciunde la activare ca este valabila doar daca esti conectat in reteaua turca AVEA. Reteaua asta e practic inexistenta ca semnal. Deci trebuie sa fiti foarte atenti in ce retea sunteti in roaming. Nu pot sa zic ca e chiar teapa. dar aproape! CAUTION!

notmyrealname
notmyrealname

notmyrealname

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
notmyrealname

Mulțumesc pentru informare. Am schimbat traseul pe Doha-Qatar. Acolo au wi-fi destul de acceptabil în aeroport. În Sri Lanka la destinație, îmi voi cumpăra o cartelă SIM locală cu internet inclus.

anakin73
anakin73

anakin73

User level
Nivel
0
14 / 100
puncte
Custom field 2
anakin73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!