Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Care marca de telefon alegeți dintre Samsung și iPhone?

Referitor la Întrebarea mea, ce telefon veți alege după criteriu performanta care credeți ca ar face fata cu brio oricărei provocări?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

Dupa mine, as alege orice in afara de Apple, deoarece mie m-i se pare cam destul de greu lucrul cu iOS.
De altfel, Clar ca Samsung.

Într-adevăr OS-rile sunt diferite pe cele două tipuri de telefoane însă noi nu interacționăm cu OS-ul in sine ci cu aplicațiile,ori acestea sunt identice.Daca am vorbi de Mac OS și Windows da ar fi o problema insa pe terminalele mobile nu este cazul. Problema apare când vrei sa intri in rădăcinile celor două sisteme de operare unde diferențele sunt uriașe,însă utilizatorul obișnuit nu este interesat de acest aspect. Și într-un caz și în celălalt este o chestie de obișnuință. Trecerea de la un brand la altul se face rapid și fără probleme.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Da, intr-un fel asa si este.
Daca mai tineti minte cand erau lansate ceva anii in urma de la brandul Nokia, care erau pe windows, nu cred ca nu a fost cel putin unul din comunitate sa nu fi folosit astfel de telefon.
De altfel, cred ca la Samsung, rezistenta fata de Apple, este mult mai buna.

Probabil că e vorba și de obișnuință. Eu m-am obișnuit cu android și merg pe el. La Iphone nu-mi place nici prețul, care este destul de mare în comparație cu majoritatea modelelor de la Samsung.

@VictorScott - Bun venit în Comunitatea Orange!

Pentru că scopul acestei comunități este ca membrii să se ajute între ei adăugând întrebări, răspunsuri, sfaturi utile, te rugăm să-ți argumentezi comentariile și să ne împărtășești din experiențele tale personale. De ce preferi Samsung?

Mulțumim și te mai așteptăm!

Indiferent de marca cu care se compara, tot Samsung as alege, pentru ca e telefonul cu care sunt obisnuita, si puterea obisnuintei in cazul meu, cred ca e mai mare decat evolutia tecnologiei sau aparitia altor marci mai performante.

Citind aici toate comentariile si vazand diferenta de pret intre cele doua ma cam tenteaza ideea ca urmatorul telefon sa fie Samsung.

As alege Samsung.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
643 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!