anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care marca de telefon alegeți dintre Samsung și iPhone?

Sh
Începător
Referitor la Întrebarea mea, ce telefon veți alege după criteriu performanta care credeți ca ar face fata cu brio oricărei provocări?
30 Răspunsuri 30

Jay
Campion certificat
Samsung.. sunt fan de mulți ani.. plus ca mi se pare mai accesibil ca pret.. Nu stiu sa spun care ar face fata oricărei provocări, dar, probabil oricare dintre ele.. depinde de provocare..

Sh
Începător
Da într-adevăr este accesibil ca preț și la Performante înalte unele modele de la Samsung

Vio73
#StarMember
Samsung, pentru că îl folosesc deja de mulți ani și nu m-a dezamăgit. Fiecare alege ce dorește, ambele fiind super ok. Dar eu prefer android pentru cea mai mare varietate de aplicații și prețuri mai bune.

Laura_cio
Senior
Samsung, ca performanța si ca preț bun. Eu am Iphone, dar știu ca Samsung e altceva.

Ascary
Campion certificat
Ambele branduri sunt ok. Alegerea tine de gusturi. Personal aleg Samsung pentru posibilitatea mai mare de customizare.

Miha_Z
#StarMember
Eu am tot jonglat intre Iphone si Samsung. Cum nu sunt fan inrait aplicatii mi s-au parut ok ambele brand-uri. In schimb la Iphone nu mi-a placut faptul ca avand ca sistem de operare Ios nu puteam pune ca ton de apel o melodie dorita accesand o aplicatie, cum e in cazul mobilelor cu Android. Acum am Samsung S9+, dupa o utilizare de vreo 3 ani de diverse Iphone-uri. Fiind Android sunt mai multe aplicatii de folosit, pare mai accesibil de folosit si uneori are si preturi mai bune.

Razvan
#StarMember
Samsung în detrimentul IPhone, sistem de operare deschis și posibilitatea de a rula mai multe aplicații pe el din mai multe surse. Dpdv hardware, Samsung sta mult mai bine ca IPhone, cei din urma copiază ce fac cei din Korea și pe urma le prezintă ca și cum ar fi un lucru inovativ pe IPhone. Recomand Samsung, decizia finala îți aparține.

Ascary
Campion certificat
Desigur exista posibilitatea de a face jailbreack pe iPhone astfel putând instala orice aplicație și din surse neautorizate dar sigure și testate de dezvoltatori însă se pierde garanția și posibilitatea de update software.Totusi operațiunea de jailbreack este pentru cunoscători (cat de cat) .

Andramm
Junior
Samsung, folosesc tel samsung de cativa ani, si sunt multumita de el

rrradux
Junior entuziast
Ambele branduri au telefoane care pot face fata oricarei provocari. Dar, e important sa faci alegerea si in functie de restul device-urilor pe care pe folosesti. Iphone-ul folosit cu un macbook iti va oferi o experienta mai placuta vs experienta macbook + samsung sau iphone + calculator cu windows.

fabytm
Explorator
iPhone, multe din limitarile din trecut s-au rezolvat, sistemul este mai stabil, nu aduna "junk", telefonul vreau sa imi fie mereu gata de "actiune", nu sa trebuiasca sa ii setez 100 lucruri. Pentru mine iPhone-ul reprezinta un mix bun intre performante ridicate si simplitate in folosire. Pretul este mai ridicat, dar isi pastreaza valoarea la vanzare, deci nu pot spune ca e neaparat un dezavantaj.

Romeo_
Senior certificat
Au trecut 5 anisori / de cand eu utilizez / Iphonu’ ca telefon / Si m-ajuta sa postez / Insa sunt nemultumit / Nu are un loc de card / Sa ascult ceea ce-mi place / Nu ma lasa sa descarc / Bateria inauntru / Parca asa e...turnata / Nu,nu...am gresit / Asa-i ea incorporata / Repede ea se descarca / Daca stau mai mult pe net / Dar la cumparare dai / O gramada de banet / Chiar si-asa nu as schimba / Cu Samsung sau altceva / Fiindca-i cat de cat stabil / N-are virus inutil / Care sa mi-l viruseze / Ios-ul sa cedeze / Dac-ar fi sa-l schimb cumva / Tot iphone mi-as cumpara / Ceva nou,ceva mai bun / Chiar de-i foarte scump acum / Il cumpar intr-o secunda / Cu rate, fara dobanda ;)))

Vio73
#StarMember
Depinde foarte mult și de comparația pe care o facem! Probabil că se pot compara telefoane din generații similare, că altfel nu-și are loc această comparație.

Anca07
#StarMember
Vechea dilema:) android vs ios si samsung vs iphone. Ce e drept, cunosc utilizatori de ios carora le este foarte greu sa utilizeze androidul, si desi recunosc faptul ca este mai stabil si poti rula pe el mai multe aplicatii fara costuri suplimentare, ei vor alege tot ios:) eu personal folosesc android dupa ce am testat si ios, si iarna am observat ca la temperaturile noastre cu mult sub 0 grade, sistemul cedeaza si nu mai poti folosi deloc telefonul pana nu il aduci intr-o zona cu temperaturi ceva mai delicate:) Detin un samsung s8, si sper anul acesta sa fac saltul la s10. De ce? Are 6-8 GB RAM si stiu sigur ca ma va tine cel putin 2 ani. Daca inainte un nokia 1100 il aveai si 10ani, acum la cum evolueaza lucrurile ma raportez la minim 2ani de utilizare a unui smartphone inainte de a il achizitiona:) Zi cu soare tuturor!