Întrebare fară răspuns

Cum pot face sa primesc mai mult net??

Cum pot face sa primesc mai mult net, ca se consuma foarte repede??

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@Sorin_1, dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Trebuie sa activezi lunar, manual, un bonus care se aplică cu opțiunile de minimum 5/6€

Not Andy
Not Andy

Not Andy

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
Not Andy

Salut Sorin !
Eu momentan beneficiez de oferta " internet la liber " pe care o poti activa din contul tau " My Orange" cu conditia sa ai optiune de minim 5 euro activa . Si practic, ai internet nelimitat pentru o perioada de timp pe care, din nou, o selectezi din contul tau " My Orange " .

Mult suces in activitate :D

Nicicum! Nu poti sa-ti maresti traficul de internet fara sa scoti mai multi bani din buzunar. O versiune simpla este sa-ti mai cumperi un pre-pay si sa-l bagi in telefon, daca ai dual-sim. Incarci de pe abonament cu 6 euro si primesti 12GB+30 GB, astea pe pre-pay + 3oGB pe abonamentul de pe care ai incarcat. Rezulta 72 GB plus cat aveai pe abonament. Si platesti in plus incarcarea aia de 6 euro, adica vreo 34 de lei.

Foarte simplu! Te muti pe alta retea! Pacat ca nu am vazut oferta de la Vodafone ca ma portam fara sa ma mai gandesc! La Orange platesc pe luna 23 euro pentru 23,5 GB + 5,12 GB (pentru 10 ani vechime)! Si luat Huawei Mate 20 lite cu 1200 lei in rate pe factura.
Ia uitati-va la oferta Vodafone!
Sunt curios daca Orange va posta ce am scris.

Reîncarci un număr sau 2 numere prepey dacă e posibil lunar și ai asigurați 60gb de la 2 reîncari. Nu îți ramane decât sa primești banii pe reîncărcări. Și îți plătești doar propriul abonament. Eu asa ma descurc lunar.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
129 / 750
puncte
Custom field 2

Iată că se găsesc soluții. Mai sunt și altele, cum ar fi programul suporter ( Steaua, Dinamo, etc), unde se primește destul net.

Daca ai abonament si reincarci o cartela pre pay cu o optiune de minim 6 euro, primesti bonus 30 gb . Iar daca ai Orange Money, poti vota beneficul de a avea bonusul de 30 Gb valabil 3 luni.

a_d_y
a_d_y

a_d_y

User level
Nivel
1
436 / 750
puncte
Custom field 2
a_d_y

Exista aplicația My Orange...aici poti sa activezi diferite oferte cu internet

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
121 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!