Întrebare cu răspuns(uri)

Activare esim direct din My Orange

As putea activa esim direct din my orange? La unii carrier se poate. sa fie mai emancipați?))

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut tuturor!

Avem o veste bună: pe lângă opțiunea de activare eSIM în magazin, acum se poate activa eSIM și din contul My Orange (accesat pe calculator). Pentru a obține codul QR din My Orange este nevoie să accesezi contul ca admin -> secțiunea Servicii Sim -> Activeaza eSIM - Activeaza un eSIM.

Contul MyOrange trebuie să fie activ de minimum 30 de zile și numărul pentru care se solicită trecerea la eSIM trebuie să fi fost adăugat în contul MyOrange cu mai mult de 30 zile în urmă.

 

Aici găsiți mai multe detalii și pașii de activare în funcție de device: https://comunitate.orange.ro/questions/2465858-cum-activez-esim-pe-telefon-sau-tableta 

 

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (8)

Da (22)

73%

22 membri au votat cu DA

8 membri au votat cu NU

73% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Salut, Alfy!
Momentan tehnologia eSIM este disponibila doar pentru abonamente.
Din pacate, nu avem noutati cu privire la accesarea acestui serviciu si de catre utilizatorii PrePay, insa iti recomandam sa urmaresti site-ul nostru https://www.orange.ro/ , unde publicam toate informatiile.

Am telefonul Google Pixel 4a 5G si abonament la Orange. Pot sa trec la esim ?
Mentionez ca in Settings, Network & internet, Mobile network + am optiunea Download a Sim instead? Add a number using esim.
Intreb deoarece pe acest telefon nu functioneaza VoLTE, iar Orange si Google spun ca problema nu este la ei (pe vechiul telefon functiona ok).
Multumesc.

V.Nita
V.Nita

V.Nita

User level
Nivel
0
65 / 100
puncte
Custom field 2
V.Nita

Salut, V.Nita!
Da, este posibil ca modelul Google Pixel 4a 5G sa fie compatibil cu aceasta tehnologie, insa, din pacate, nu putem garanta functionarea lui cu tehnologia eSIM oferita de Orange. In acest moment lista de modele este in expansiune si poti gasi aici modelele disponibile https://www.orange.ro/servicii/esim/ in cadrul subcategoriei "Dispozitive compatibile eSIM".

Ce riscuri mi-as asuma daca totusi incerc activarea eSIM de la Orange ? Ar fi mai bine sa o fac la Orange Shop sau acasa ?
Multumesc.

V.Nita
V.Nita

V.Nita

User level
Nivel
0
65 / 100
puncte
Custom field 2
V.Nita

Riscul este să nu funcționeze. În cazul tău particular, îți recomandăm Orange Shop pentru că acolo poți beneficia și de asistența colegilor noștri.

Salut Niță,nu e nici un risc,e doar un soft care se scrie sau rescrie insa asa cum a spus si Daniela,doar sa nu iti functioneze serviciul.

Am activat eSIM din My Orange pe Google Pixel 4a 5G urmind instructiunile, a mers totul ok, functioneaza bine.
Urmeaza sa adaug un SIM fizic de la alt operator si sa testez.

V.Nita
V.Nita

V.Nita

User level
Nivel
0
65 / 100
puncte
Custom field 2
V.Nita

Telefonul Google Pixel 4a 5G :
Am activat eSIM Orange din aplicatie si apoi am adaugat un SIM fizic de la Digi.
Totul functioneaza bine.
Multumesc.

V.Nita
V.Nita

V.Nita

User level
Nivel
0
65 / 100
puncte
Custom field 2
V.Nita

Google Pixel 5 . Merge dar nu mai merge 5g. Doar LTE .deschizi aplicatia my orange cauti esim.alegi numarul pe care IL vrei si it va trimite in SMS.apoi scoti simul PTR CA nu iti va Mai merge. Pui alt numar si intro in telefon.setari-network-mobile(+)-adaugi esim scanand codul qr din aplicatia my orange

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!