Întrebare fară răspuns

Program phone credit

Am strâns la reîncărcarea cartelei 16,5 euro bonus. De unde pot cumpara telefon prin phone credit?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Intra in contul tău My Orange. Apoi, accesează secțiunea magazin online. De acolo poți cumpara telefoane, tablete, accesorii, cu banii acumulați.

Buna Alessia.. Punctele acumulate prin phone credit se pot folosi doar in magazinul online..
Cand vrei sa afli raspunsul la ceva ce te intereseaza, poti încerca inainte sa scrii 1-2 cuvinte, in bara de căutare, uneori este posibil sa găsesri raspuns la ce te interesează... de exemplu acest subiect s-a mai discutat... si, cu siguranta găsești si acest raspuns acolo.. Succes! :)

Din magazinul online Orange sau din Orange Shop. Poți achiziționa un telefon prin phone credit dacă ai bonus credit de 6 luni în rețea sau maxim 24 luni, după care începe sa expire în fiecare luna, ceea ce ai acumulat lunar.

Mai multe detalii găsești în topicul https://comunitate.orange.ro/questions/1993670-programul-fidelizare-phone-credit-dedicat-clientilor-prepay

Alessia, depinde ce doresti sa cumperi cu acest bonus...eu am cumparat un telefon nokia pe care il folosesc sa ascult muzica si radio din Orange Shop pt ca tine foarte mult incarcat si nu descarc telefonul meu. Mai e varianta online dar cred ca “ce e-n mana nu-i minciuna” de aia zic sa mergi in magazin sa alegi ce ai nevoie sau doresti.

Acest program te ajută să acumulezi euro în funcție de reîncărcările pe care le realizezi. Astfel, cu cât reîncarcarci prepay-ul cu valori mai mari, cu atât valoarea bonusului este mai mare. Ideea este s-o faci din My Orange. Poți folosi banii acumulați la achiziția unui telefon, eventual plătind o diferență. Succes!

Da Miha,dar acum doi ani si ceva l-am luat dand punctele bonus si o mica diferenta in lei...poate intre timp sau schimbat lucrurile

Poti achizitiona telefon direct din contul Orange si eu zic ca e muuuult mai bine asa, decat in magazin. Platesti terminalul din creditul strans, iar daca e nevoie restul sumei il achiti cu bani.

@Alessia08, ai achiziționat telefonul dorit? Dacă apreciezi că răspunsurile pe care le-ai primit te-au ajutat, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. În felul acesta îi vei ajuta și pe ceilalți membri să găsească mai usor informațiile dorite.
Mulțumim!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus