Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Bonus puncte Thank You! in magazin online

Ce parere aveti despre faptul ca punctele thank you valoreaza mai mult in magazinul online doar la sectiunea de telefoane si la accesorii nu.

Răspunsuri

Punctele valorează mai mult doar pentru telefoanele achizitonate cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni, altfel au aceeasi valoare indiferent ce achiziționezi.. Probabil pentru ca au legătură cu fidelizarea, din acest motiv se face aceasta departajare.. Cred ca este îndreptățită.. Iti dau un bonus pentru ca ramai în rețea..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

La accesorii nu ești obligat sa îți prelungești contractul cu o noua perioada contractuală și din acest motiv te fidelizeaza mai mult când cumperi un telefon, ceea ce este corect pana la urma, ei îți dau o ofertă după nevoile tale și tu îți iei angajamentul ca îți respecți perioada contractuala și rămâi alături de companie 24 de luni.

Eu consider ca se dubleaza punctele thank you la achizitia de telefoane deoarece acestea sunt mai scumpe si automat altfel ai simti reducerea oferita si nici firma n-ar iesi in pierdere.
Daca punctele tale valoreaza 15 Euro in mod normal, prin dublarea lor ti-ar scadea 30Euro din pretul unui mobil de 120 Euro si ar fi avantajos.
Cum accesoriile sunt relativ ieftine nu le-ar conveni ca sa le dea pe nimic. De exemplu daca iei o baterie externa de 35 Euro sa dai pe ea doar 5Euro in loc de 20E.
Iar interesul lor este vanzarea mobilelor, ca e posibil ca acolo sa aiba discount-ul mai mare.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Priveste lucrurile strict din punct de vedere comercial si al business-ului, adica al operatorului care urmareste sa faca profit.

Tu, in calitate de operator ce ai prefera: Sa vinzi produs la pret standard sau sa ai un client care prelungeste abonamentul sau abonamentele cu inca 24 de luni?

Unde crezi ca ai profit mai mare?

Așa este strategia lor de a încuraja comercializarea produselor de pe site. Mie mi se pare foarte bună, iar dacă ai și pachetul Love, este chiar mult mai bine, adică dublu.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!