Întrebare cu răspuns(uri)

Cartele Pre pay primite cadou la prelungirea unui abonament

Cum ar fi daca perioada de activare a cartelelor Pre pay primite cadou la prelungirea unui abonament, ar fi mai mare de trei luni?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Eu cred ar trebui sa nu se ofere posibilitatea de alege din mai multe variante de cadou, cum s-a făcut in cazul cadourilor la aniversare sau cele onomastice. Am o cartela primită de aproape doi ani. Nu mi-a trebuit. Poate ar trebui sa existe posibilitatea de a alege între o cartela si materiale promoționale. Eu, de exemplu, am rusacel din acela din pânza cu care merg la piața. Nu poate sa fie prea scump. Au fost de efect. Chiar săptămâna trecută am văzut un domn in tramvai cu ceva asemanator. Probabil ca nu este rentabil sa aibă un număr alocat care nu este folosit, de aceea ne obliga sa îl activam repede. Dacă nu, probabil ca se redistribuie.

Tina
Tina

Tina

User level
Nivel
3
2707 / 5000
puncte
Custom field 2
Tina

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Mai util pentru cei care beneficiaza de cadou

Emy
Emy

Emy

User level
Nivel
1
222 / 750
puncte
Custom field 2
Emy

Ar fi o idee excelenta, ba mai mult ar fi bine și extinderea perioadei valabilității a cartelei sim, sa nu mai expire în 12 luni, dar în acest caz, probabil s-ar bloca mai multe numere inactive, dacă nu ar fi folosite.

Acele SIM-uri oferite cadou la prelungire pe 24 de luni sunt un fel de apa de ploaie si in 9 din 10 cazuri nici macar nu ajung sa fie activate.

SIM-uri prepay asemanatoare (adica cu regim special si valabilitate de 3 luni) mai sunt ofertite gratuit de catre operator celor care participa la diverse manifestari organizate sau sustinute de catre companie.

Daca nu ma insel eu, SIM-uri prepay gratuite se mai ofera prin caminele studentesti, licee si capusuri universitare ca urmare a unor campanii de marketing.

Eu am 3 abonamente si de fiecare data le renegociez la pachet. Asta inseamna ca primesc automat cate 3 SIM-uri prepay. Am ajuns intr-o perioada sa am colectie de asemenea cartele SIM prepay, din simplul fapt ca nu am ce face cu ele. Pur si simplu le ofeream gratuit prietenilor si amicilor plecati in afara cand veneau in concediu si aveau nevoie de un numar de telefon de Romania.

Consider ca fidelitateta merita si trebuie rasplatita altfel: Prefer in locul acelui pachet prepay, mai mult spatiu de stocare in Orange Cloud sau acces la un numar mai mare de canale tv in Orange TV GO.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!