Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

VoLTE pe Oneplus 5T

Hello! Este cineva cu acest model de mobil (Oneplus 5T) care a putut activa si utiliza optiunea de VoLTE?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Momentan serviciile Volte și Vo-wifi nu sunt disponibile pe acest model de telefon. Sunt slabe șanse să primești setările oficiale din partea producătorului. Ca și recomandare, ar trebui sa bați la cap operatorul și producătorul în același timp și poate la următorul update va integra și setările volte/vo-wifi.

Referitor la operator, cred ca atata vreme cat telefonul nu face parte din oferta Orange, sansele sunt aproape zero...referitor la producator, le-a fost sesizat acest lucru dar îmi pare ca atentia le este indreptata spre pietele care conteaza (India, de exemplu). Multumesc pentru raspuns.

Draga domnule D’Uctil / Daca nu-ti este util / Acest tip de telefon / Poti sa-l schimbi cu un iphone / Sau cu unul compatibil / Ce e mai usor platibil / Si care e dezinvolt / Cu tehnologia Volte ;)

Foarte multe telefoane comercializate la noi de catre "Gigel SRL" si care detine un magazin online in garsoniera de la etajul 4, sunt aduse in Romania pe cale mai putin oficiala, adica zona gri a comertului.

In principiu un astfel de telefon care nu a fost destinat a fi comercializat pe a numita piata, nu va primi update-urile destinate acelei piete si este posibil nici sa nu fie compatibill 100% cu serviciile oferite de operatorii telecom din piata respectiva.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!