Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Cum vi se par preturile in magazinul online Orange?

Am observat in ultima perioada preturi mici la diverse lucruri din magazinul online. Chiar si televizoare. Credeti ca sunt oferte bune?

Prețurile sunt acceptabile, asemănătoare cu cele de la ceilalți operatori, dar de regulă, mult mai bune decât cele din Shop sau alte magazine fizice.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Sunt preturi bune la produsele din magazinul online si avantajul este ca punctele Thank You sunt duble.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Păi, dacă ai observat preturi mici, este de bine, zic eu.. Si, bănuiesc, pentru ca pare să fi venit vara intr-un final, ca urmeaza programul hot summer, prin care, tot in magazinul online, primesti mai multe procente de reducere... In anii trecuți, prin programul hot summer, cu fiecare grad peste 20 se mai reducea pretul produselor cu 1%.. Vom vedea cum va fi anul acesta..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

De acord cu Miha Z , magazinul online iti ofera mai mult si mai bine , plus ca ai timp sa studiezi ofertele si nu-ti'' ia ochii'' ca in magazinele , unde , e drept, poti sa le atingi

Prețurile sunt acceptabile, asemănătoare cu cele de la ceilalți operatori, dar de regulă, mult mai bune decât cele din Shop sau alte magazine fizice.

Preturile din magazinul online Orange sunt ceva mai mici decat preturile din magazile fizice Orange, plus ca in online poti utiliza punctele OTY care se dubleaza sau bonusul din Orange Phone Credit.

Unele campanii promotionale se deruleaza exclusiv in online si au fost perioade cand puntele OTY se triplau la fidelizare pe 24 de luni.

Dar, daca ne raportam strict la preturile standard, fara alte facilitati o sa constatati faptul ca acestea sunt usor peste media preturilor din piata.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!