Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Mai mult net de la Orange?

Este suficient internetul de la Orange pe mobil?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

La prepay începând de la 6 euro (fără tva) este suficient internet prin intermediul bonusului. La abonamente la retenție începând cu 5 euro se putea obține aproximativ 20 Gb + bonus vechime în rețea și la 7 euro este 70 Gb. Abonamente Orange Me Start (fără telefon inclus) disponibile tuturor au o cantitate mare de internet inclus începând cu 9 euro (tva inclus) ai 40 Gb net pana la 100 Gb net la 19 euro (tva inclus).
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/

La prepay cred ca ajunge / Fiindc-atunci cand activezi / 6€ optiune / Ai net cat utilizezi / Orange iti va da in dar / 50 Gb cadou / Atat tie cat si celui / Ce ti-l faci prieten nou

Evident ca nu ar strica mai mult internet doar ca in momentul de fata, atat in cazul optiunilor prepay cat si in cazul abonamentelor de tipul SIM Only, pachetul de date inclus este unul decent pentru un utilizator mediu.

Personal utilizez zilnic un device 2 in 1 si in care am o cartela prepay orange cu optiunea de internet de 6 euro activata si nu am reusit sa termin pachetul de date din optiune. Si asta in conditiile in care navighez pe internet, utilizez Skype, vizionez continut in format HD sau FullHD, servicii de cloud (upload si download), radio online.

In momentul in care piata o va cere sau in momentul in care concurenta va oferi mai mult net, mai mult ca sigur ca si Orange va reactiona la modul pozitiv pentru clienti.

Ca întotdeauna, ne dorim în mod firesc, mai mult. La un moment dat, tot în mod firesc, se va ajunge la internet nelimitat și toată lumea va scăpa de stress și discuții pro sau contra. Nu știm când va fi acel moment, dar îl așteptăm cu nerăbdare! Sper ca și Orange să țină cont de dorintele clienților și cred că o va face la un moment dat!

Da, eu am 36 Gb pe luna si este mai mult decat suficient

MAXIMUS
MAXIMUS

MAXIMUS

User level
Nivel
0
21 / 100
puncte
Custom field 2
MAXIMUS

depinde de cerinta clientului,pentru noi,nu,clar.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!