Întrebare fară răspuns

Ce părere aveti despre telefonul LG K11 ?

HANIBAL
HANIBAL

HANIBAL

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
HANIBAL
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Am avut un LG K9 si timp de 2 ani nu am avut probleme cu el

HANIBAL
HANIBAL

HANIBAL

User level
Nivel
0
11 / 100
puncte
Custom field 2
HANIBAL

Important ca tu sa fii mulțumit de produs. Ca și caracteristici, disponibile la https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/lg-k11-16g..., pare un telefon din gama de mijloc, cu o baterie bună de 3000 mAh, un procesor bun, o memorie ram cam la limita pe Android 8 Oreo și spațiu de stocare foarte mic de 16 Gb, din care 8 sunt ocupați de android și îți mai raman 4 Gb pentru restul. Depinde la ce o să-l folosești, însă e un telefon bunicel, cam atât, spațiu de stocare îl trage mult în jos.
Dacă vrei sa cumperi un alt telefon, ți-aș recomanda Huawei, apoi ceva de la Samsung.

Un telefon foarte bun în raportul calitate preț. Am studiat cu atenție acest gadget și pot spune că este o alegere bună la un preț decent. Plus că telefoanele Lg sunt cunoscute pentru faptul că ține bine bateria, sunt bune la semnal și destul de fiabile. Oricum, prețul de aproximativ 700 de lei îl face imbatabil în această marjă. Are cameră de 13, 2 GB ram, 1,5 GHz procesor, suportă apel 4g șiapel wi-fi, etc. Din punctul meu de vedere acestea sunt destule atuuri pentru a fi achiziționat în rețeaua nr. 1 ( Orange).

Mai multe detalii aici:

https://eurogsm.ro/lg-k11-5-3-2gb-ram-octa-core.html?gcli...

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Arata bine, dar spațiul de stocare e foarte mic, merge pentru o persoana care nu prea îl folosește decat ocazional, dar ca sa fie forjat zilnic, la un moment dat se va bloca, mai ales aplicația Facebook îl îndoaie.

Așa este, dar la banii ăia, e destul de ok. Are totuși o grămadă de funcții!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!