Întrebare cu răspuns(uri)

Epuizare trafic de internet din prima zi

După 3 ani de abonament am avut surpriza neplăcută sa primesc SMS de la Orange ca am epuizat traficul de internet chiar în ziua în care mi s au alocat beneficiile. Menționez ca am 14gb, pe care de obicei nu ii consum intr-o luna. Dar intr-o singura zi. Am discutat cu operatorii și ei susțin ca intr adevăr atât am consumat, în condițiile în care eu nu am utilizat internet nici măcar 3 ore în acea zi. Ce părere aveți?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

@adda, apelează cu încredere la chatul Djingo din Orange, sau o sesizare din my Orange sau dacă ai cont pe Softpedia la Orange_helper, cu siguranță vei găsi o persoana dispusa care sa te ajute.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (6)

75%

6 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

75% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

Referitor la ce a spus @Diana as mai adaugă dezactivarea notificărilor la aplicațiile care nu sunt folosite. De asemenea se poate dezactiva și detectare locație pentru economie de date.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Poti verifica foarte usor asta, din softul telefonului, si o sa vezi daca ai consumat sau nu, acei 14 gb

Sorin_2
Sorin_2

Sorin_2

User level
Nivel
0
82 / 100
puncte
Custom field 2
Sorin_2

nu,nu cred ca este o greseala.
eu am luat(apoi am renuntat!!) net prin modem,ne-am pus la calculatoare(deci wifi),2 calculatoare si un laptop si ne uitam pe youtube,pentru ca era prima data cand aveam net normal.
nu stiu ce mi-a venit sa verific cronos si cand am strigat o data stop net,au intepenit toti,in maxm o ora se dusesera peste 30 de gb!!(si ce trecea peste consumul alocat se plateste).
l-am dus urgent-urgent inapoi.
in 6 luni,intai stateam doar noaptea,apoi am inceput sa mai stam si ziua,dar ne restrictionam si este frustrant.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Asta se întâmplă de ceva timp și la utilizatorii de preypay.. Pentru abonament trimite "Da" la 321 și îți dă un bonus de internet. Încearcă!

Bună, se poate întâmpla sa consumi acel net într-o zi dacă ai descarcat un joc de dimensiune mare un film sau vizionarea de conținut video pe YouTube de-asemenea apelurile video de pe messenger consuma trafic paginile lăsate deschise și actualizările aplicațiilor dacă se actualizează automat. E posibil sa fi făcut toate într-o zi.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
129 / 750
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!