Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Răspunsuri

Am mai discutat despre efectele negative ale tehnologiei 5G, dar tu ne-ai aprofundat in subiect. Din pacate fara a cunoaste efectele negative ale acestei tehnologii, acceptam cu bratele deschise sa le fim cobai. Sunt orase in care primarii au respins aceasta tehnologie pentru a feri populatia de reactiile ei negative.

Din păcate, asa este. Dar e valabil acest lucru dacă este transmisă prin intermediul frecvențelor înalte, adică mai sus de 3800 Mhz. Dacă se face 5g pe 700, 1500, 2600, 3500, e ok. Dacă se implementează pe 26-28 ghz, nu. Dar am citit undeva că sunt deja multe localități care refuză tehnologia asta pe benzi înalte.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!