Întrebare cu răspuns(uri)

Când se va oferi net gratuit?

Când se va mai oferi internet gratuit?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (3)

Da (1)

25%

1 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

25% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Probabil că niciodată, sunt deja două companii care merg pe această strategie (Digi și Telekom), mult mai bine ar fi să ofere mai mulți GB în pachete. 50 GB mi se pare ok pentru momentul actual.

Ar fi fain sa se alinieze și Orange la aceasta politica. Vodafone, da net gratis la propriu, la cartela nu te costa nimic.

Internet gratuit nu oferă nicio companie de telefonie mobila. Oricât trafic de internet ar avea utilizatorul, el este inclus într-o oferta mai mult sau mai puțin generoasa, indiferent ca e vorba de PrePay sau abonament. Cu alte cuvinte utilizarea internetului, ca e mult sau puțin, costa. A putea primi internet gratuit ar însemna că eu pot sa merg în orice magazin sa cer un SIM și sa am pe el trafic de internet și sa nu plătesc nimic. A doua varianta ar fi sa avem de pe orice telefon un acces Global Wide la internet, la fel cum avem acces la radio spre exemplu, dar deocamdată doar Elon Musk visează la asta. Și el s-ar putea sa reușească dacă nu va fi sabotat de marile companii. În plus logistica pt asa ceva este inimaginabila.
În general, lucruri gratuite nu se oferă pe lumea asta pt ca Gratuitul insemana o cantitate infinita, iar resursele noastre sunt finite și limitate de timp si capacitatea de producție.

Exista diverse variante de a primi net "gratuit"... Sunt bonusuri care se dau cu anumite ocazii.. de exemplu sa primesti cateva zeci de gb doar pentru ca reincarci cartela unei alte persoane, din punctul meu de vedere se cheama net gratuit.. Eu am incarcat cartela unei matusi din contul meu My Orange si am primit 30gb, pentru ca asta era oferta la momentul respectiv... Ieftin (gratis), rapid si bun, nu exista..

Nu cred ca vom primi, vreodată, net gratuit pentru ca asta ar însemna ca, Orange, ca orice companie vrea sa obțină profit. Eu obțin net suplimentar reîncărcand o cartela prepay din contul meu. Pe lângă bonusul pentru mine și utilizatorul cartelei, exista un bonus de 50 de Gb care poate fi transferat către o alta cartela. Pe care apropos, nu găsesc cui sa o transfer!

Chiar zilele trecute a fost lansata o noua campanie PrePay "Am nevoie de net ca de aer", in care la incarcarea cu optiunea de 5Euro din My Orange primesti o luna de net gratuit. Deci acum Orange chiar ofera net gratuit.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Eu in abonament am 22Gb de net si pentru mobil mi se pare mai mult decat suficient. Acasa am wi-fi asa ca nu vad de ce m-as chinui cu datele mobile in conditiile in care wi-fi ul este destul de rapid plus ca nu "oboseste" asa repede bateria.

Florin D
Florin D

Florin D

User level
Nivel
2
1757 / 2000
puncte
Custom field 2
Florin D

In cat timp se va oferi Net Gratuit?! Atunci compania Orange ce mai câștiga? :) Probabil colegul nostru a vrut să spună în cat timp se va oferi Net nelimitat :) Practic se oferă și acum prin anumite promoții.

E in aceasta perioada o optinue cu minim 5 euro, la care primești internet nelimitat, dar e valabil doar o luna..

Sorin_2
Sorin_2

Sorin_2

User level
Nivel
0
82 / 100
puncte
Custom field 2
Sorin_2

cred ca e vorba de net nelimitat,nu gratuit.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

Dacă ești pe abonament ai net nelimitat în luna când e ziua ta de naștere

Florin_3
Florin_3

Florin_3

User level
Nivel
0
51 / 100
puncte
Custom field 2
Florin_3

NICIODATA! Nu veti vedea internet nelimitat niciodata, nici la Orange si nici la Vodafone! Motivele sunt lesne de inteles si le-am mai spus in alta postare. Batalia in telefonia mobila se da la ofertele la cartele, NU la abonamente!

Ei uite si surpriza! Pacat ca nu am vazut-o din timp ca ma portam fara nici un regret! La Orange platesc 23 euro /23,5 GB ! Orange...incep sa sap sa vad cum ma scap de voi! Cu toate cele trei abonamente si cartela pre-pay!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!