Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se poate imbunatati la Orange?

Vreau sa stiu parerea voastra / Despre ce-ar putea schimba / Sau Orange sa foloseasca / Multi clienti de-aduna

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Imbunatatire la modul general: Produse si servicii adaptate pe nevoile REALE de comunicare ale consumatorului.

1. Extinderea acoperii pentru serviciile furnizate pe fibra optica.
2. Fidelitatea in retea sa fie rasplatita pe masura. In momentul de fata un client nou care vine din portare are acces la oferte mai bune decat unul cu vechime considerabila in retea.
3. Daca tot avem acoperire 4G la nivel national (ma refer la segmentul urban) nu cred ca se va supara nimeni daca am avea un serviciu de televiziune interactiva aka IPTV. In momentul de fata IPTV la nivel national ofera, in mod oficial, doar Telekom si credeti-ma ca este cerere in piata pentru asa ceva, dar sa fie un IPTV interactiv pe bune, ca la concurenta IPTV-ul este o gluma de prost gust.
4. Vreti mai multi clienti pe parte de televiziune? Puneti pe picioare canele proprii de filme, documentare si sport dublate de o investitie in continut exclusiv de calitate si o sa aveti o crestere a numarului de abonamente de televiziune. La cum se prezinta situatia acum, la Orange TV pe partea se sport nu vezi prea multe. Competitiile majore care conteaza sunt impartite intre Telekom si RDS.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (8)

73%

8 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

73% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 4

Atunci ai o problemă cu semnalul. Credeam că te referi strict la aplicația Orange tv go. Normal, ar trebui să meargă și prin 3g, dar la programele HD, se mai poticnește. Eu mă uit pe laptop, cu semnal dat prin wi-fi de la telefon, deci tot prin rețeaua Orange.

@Crisgilu, descarca aplicatia SpeedTest sau intra pe speedtest.net si fa-ti un test de viteza. Se poate, in ciuda semnalului suficient, sa nu ai suficienta banda. Se poate, de asemenea, ca problema sa nu fie de semnal, ci de RAM. Caz in care, ce ti-as recomanda este sa mai inchizi (cu Force Close) din aplicatii (in special Facebook si Facebook Messenger).

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Mulțumesc mult, rami am 4, 64 memorie internă, nu am Facebook nici mesenger, doar aplicațiile telefonului, plus wattsap nimic în plus nici un joc, nu sunt doar eu în situația asta, sunt o grămadă de abonați din aceeași zonă dar nu au nici un interes, oricum mulțumesc mult pentru sfaturi...

Da, e clara problema. Trebuie facuta sesizare la serviciul clienti. E o problema de semnal in zona ta.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Poate ai putea sa ne dai niste detalii, de exemplu prin ce zona stai, daca e rurală sau urbana, care e frecventa cu care îți pica rețeaua, daca e la anumite ore....eu sunt sigur că cineva se va sesiza aici, pentru că au mai fost cazuri.

Puncte de loialitate pentru abonament, servicii si pentru achizitia unui alt telefon in functie de anii petrecuti in reteaua Orange, bonus internet nelimitat national si international 4 luni pe an, extinderea si imbunatatirea puterii de acoperire a semnalului, mai multe minute, SMS- uri in roaming si trafic international de date; mai multe canale in Orange TV Go.

Claritatea mesajelor de la Credit Info.
Am petrecut 30 de minute cu un consultant pe chat ca sa-mi dea o varianta mai pe intelesul tuturor la o optiune cu minute incluse.
Pentru ca ceea ce scrie aici (https://www.orange.ro/prepay/optiuni-prepay/) nu e si ceea ce se primeste in mesaj cand apelezi 333 sau *133#.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Da! In primul rand sa nu mai stea la o bere cu aia de la Vodafone si sa faca oferte real tentante! Amandoua retelele au cam aceleasi oferte! Net nelimitat?! Frate...la ce visati?! Nu vor da niciodata net nelimitat pentru ca atunci nu vor mai fi concurenti cu Vodafone! De ochii nostri, binenteles pentru ca de fapt cele doua retele de telefonie si-au impartit de mult felia de cascaval! Si stati asa ca in Romania, de banii platiti ne dau destul de mult net! Ua uitati-va putin ce oferte au afara! Si pe ce bani!!

Eu cred că ar fi util ca orange să ne ofere mai multe situri si aplicatii cu acces gratuit ( ex.media, jocuri, o bibliotecă virtuală ar fi utilă).
2) indiferent de schimbările care le fac pe parcursul unui abonament , clientul ar trebui notificat, nu să te trezești din senin ca nu ai una sau nu ai alta.
Poate ar trebui să facă o analiză socială, nu toti au venituri de directori si să plătească cam mult pentru niste net, în partea ăsta as sugera mai multe optiuni pentru diferite categorii sociale.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

Pentru mine unul personal ar fi binevenite urmatoarele:
1) să pot renunta la resursele oferite în abonament la resursele din serviciul roaming in schimbul unor resurse naționale.
2) o gama mai variată de dispozitive ( telefoane, tablete, etc)atât în online cât si fizic.
3) să ne ofere niște beneficii în cazul în care resursele incluse în abonament rămîn neconsumate.
4)pagina web să ne ofere o gamă mai variată de informații.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
261 / 750
puncte
Custom field 2

@Vali,
Nu te supăra pe mine, dar ăia pe care îi lauzi pe aria asta, nu au încă multe lucruri (apel wi-fi, apel 4g, esim, HD voice plus, etc). Deci fiecare cu strategiile lor. N-ai de unde să știi ce ne oferă viitorul și poate că într-un viitor nu prea îndepărtat, o să aibă și Orange net nelimitat.

Sa scada costul abonamentelor si sa includa internet nelimitat

Apilifero
Apilifero

Apilifero

User level
Nivel
0
94 / 100
puncte
Custom field 2
Apilifero

Fidelizarea si bonificatiile pentru clienți.
Comunicarea problemelor de rețea printr-un sistem de genul mesaj, notificare in aplicație.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!