Întrebare cu răspuns(uri)

Ce se poate imbunatati la Orange?

Vreau sa stiu parerea voastra / Despre ce-ar putea schimba / Sau Orange sa foloseasca / Multi clienti de-aduna

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Imbunatatire la modul general: Produse si servicii adaptate pe nevoile REALE de comunicare ale consumatorului.

1. Extinderea acoperii pentru serviciile furnizate pe fibra optica.
2. Fidelitatea in retea sa fie rasplatita pe masura. In momentul de fata un client nou care vine din portare are acces la oferte mai bune decat unul cu vechime considerabila in retea.
3. Daca tot avem acoperire 4G la nivel national (ma refer la segmentul urban) nu cred ca se va supara nimeni daca am avea un serviciu de televiziune interactiva aka IPTV. In momentul de fata IPTV la nivel national ofera, in mod oficial, doar Telekom si credeti-ma ca este cerere in piata pentru asa ceva, dar sa fie un IPTV interactiv pe bune, ca la concurenta IPTV-ul este o gluma de prost gust.
4. Vreti mai multi clienti pe parte de televiziune? Puneti pe picioare canele proprii de filme, documentare si sport dublate de o investitie in continut exclusiv de calitate si o sa aveti o crestere a numarului de abonamente de televiziune. La cum se prezinta situatia acum, la Orange TV pe partea se sport nu vezi prea multe. Competitiile majore care conteaza sunt impartite intre Telekom si RDS.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (8)

73%

8 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

73% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 4

Sa scoată limitările din roaming care se pare ca se lovesc din ce în ce mai mulți utilizatori ORO, sa ofere o cantitate de generoasa la abonamente accesibile tuturor, sa ofere iar bonus de 50 Gb la o EO de 5 euro prepay, sa ofere telefoane în rate la orice tip de abonament, nu doar la anumite categorii, semnalul declarat pe hartă sa fie cât mai aproape de realitate din teren, nu doar colorat 4G și el lipsește cu desăvârșire, consultanții Orange dedicați în magazine, nu sa te tepuiasca, deși tu mergi sa reîncarci o cartelă și pleci acasă cu abonament, posibilitatea de o schimba gratuit sau contracost o cartela prepay, inclusiv la parteneri (în prezent doar la serviciul de abonament) și nu în ultimul rand, beneficii echitabile sau comparabile cu ofertele la portare pentru utilizatori cu vechime mare în rețea (sa zicem mai mult de 10 ani) și altele.

Sa ofere mai multi Gb pe abonament.

Raluca
Raluca

Raluca

User level
Nivel
1
314 / 750
puncte
Custom field 2
Raluca

Se pot îmbunătăți mai multe lucruri din punctul meu de vedere. Și pot da doar câteva exemple: abonamentele să includă mai mult internet, după care să aibă cost control inclus (de preferat ca cele mai mari de 10 euro să aibă net nellimitat); harta de acoperire să arate mult mai bine situația din teren, clienții cu o vechime mai mare de 10-12 ani să fie recompensați mult mai serios cu telefoane gratuite și bonus de internet consistent; ofertele de la abonamente să fie oarecum echilibrate cu cele de la prepay; să se rezolve mult mai rapid sesizările legate de acoperire sau alte lucruri tehnice, redirecționarea apelurilor și apelul conferință să fie gratuite ( să consume din minute, ca și la ceilalți) etc.

Redirectionarea apelurilor la abonamente noi , incheiate dupa 2015, a inceput sa coste; am marit abonamentul luna trecuta si m-am trezit cu cost suplimentar de aproape 3 euro pentru redirectionare intre cartelele din telefon; am Orange si Vodafone , din cauza caderii de semnal Orange s-a raspuns pe Vodafone; n-ar fi trebuit numai pe abonamente nou incheiate ? Adica la clienti noi ?
Nu am avut cost suplimentar de cativa ani , sunt taxata de Orange pentru lipsa de semnal Orange

Sa revina la modalitatea anterioara la achizitie de mobile, adica sa nu se impuna o valoare minima de abonament. Imi doresc sa pot lua un mobil cu plata in rate indiferent de tipul de abonament selectat, chiar daca voi plati mai mult pe telefon.

Cu siguranță să ofere mai mult trafic de internet. La un abonament de 12 euro mi se pare extrem de puțin să am 6GB (analizând piața din România)

Hmmm... Romi a deschis cutia Pandorei! Eu as vrea sa se revină la posibilitatea ca sa plătim factura Orange cu punctele strânse. Și sa nu mai pierdem punctele după un anumit timp, dacă nu le consumam. Dacă e cadou, cadou sa rămână! In rest am net, minute... și naționale și in roaming, sms-uri. Nu ma plâng nici costul abonamentului meu pe care plătesc 7 euro. Poate ca nu beneficiez de prețuri bune la telefoane, dar ii înțeleg și pe ei ca nu sunt societate de binefacere. De undeva trebuie sa își acopere costurile, doar nu o sa îmi facă mie cadou un telefon scump și performat datorită faptului ca plătesc 7 euro pe luna.:)

Da, se pare că în primul rând rețeaua, zona în care sunt eu este praf la semnal și am făcut o grămadă de sesizări dar nu au rezolvat nimic, câteodată semnal deloc exact între două relee pe când celelalte rețele maxim așa că o rețea 5 G ar fi inutilă, mulțumesc...

Ca sa își scoată pierderile suferite de pe telefoanele neachitate, soluția este ca persoanele de încredere (telefoane în rate la abonamente scumpe) sunt bune de plata și pentru cei care dau teapa la operator și nu își mai achita telefonul.

@Razvan, nu se pot scoate limitarile pe roaming. Practic operatorul tau de telefonie plateste celui pe reteaua caruia te conectezi in roaming, o mare parte a costurilor traficului tau. Fiind o afacere, iti dai seama ca ar da faliment sa fie totul gratis, nelimitat ca beneficii si timp. Orice operator de telefonie impune niste limite.
Toti judeca poate prea aspru operatorii de servicii, cand bine stim ca tehnologia avanseaza intr-un ritm alert, iar a ramane lider sau chiar un jucator important pe piata inseamna investitii puternice, flexibilitate, a crea noi si noi preferinte. Nu mai traim in deceniile necesitatii unui minim de telefonie, deja operatorii isi cauta clienti si fidelizeaza prin calitate, transparenta, tehnologie, viteza reactiei la modificarile pietei, grija pt client.

Raluca
Raluca

Raluca

User level
Nivel
1
314 / 750
puncte
Custom field 2
Raluca

@Crisgilu, in general vorbind, sunt unele zone unde nu se pot plasa antene, din diverse motive, de ex geografic vorbind sau financiar, existand prea putini clienti care nu ar acoperi costurile. Mai sunt situatiile in care in plin oras ai semnal ca in buncar, pentru ca esti fix la limita zonei de acoperire a unei antene. Acolo unde este posibil, exista mai multe antene care emit semnal ce se intersecteaza, tocmai pt a evita situatii de acest gen.

Raluca
Raluca

Raluca

User level
Nivel
1
314 / 750
puncte
Custom field 2
Raluca

Printre altele...prioritara ar fi constanta semnalului gsm & net...

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
0
42 / 100
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!