Întrebare cu răspuns(uri)

Serviciul Clienți din contul My Orange

Dacă am nevoie de o informație sau dacă vreau sa fac o sesizare, cum contactez Serviciul Clienti din contul My Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Se intră în secțiunea Contact/ contactează-ne/asistență din My Orange. Deci este destul de simplu. Acolo se scrie, alegându-se secțiunea și numărul pentru care dorești să scrii.

https://www.orange.ro/myaccount/assistance

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

In My Orange desktop, varianta veche, ai in partea stanga jos butonul "Asistenta" si daca-l apesi se deschide o pagina cu toate variantele de contact, astfel ca poti alege ce preferi la momentul cand vrei sa-i contactezi..
https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul...

In My Orange mobil apesi pe "mai multe" si se deschide o pagina cu optiuni, iar penultima este contacteaza-ne.. daca apesi butonul iti deschide o fereastra de chat..

Intri in contul My Orange si prin selectarea variantei Contact esti directionat catre pagina de Chat prin care ai 3 variante de contactare. Sincer nu vad rostul celei de-a 3 variante atata timp cat automat esti client orange daca ai accesat Contact din My Orange.

Eu cred ca cea mai la indemana solutie pentru intrebari si sesizari este Chat-ul. Poti opta sa primesti pe mail conversatia si o ai la dispozitie oricand.

Am intrat de curiozitate in aplicația My Orange, de pe telefonul meu. Știam ca înainte ma “urmărea” simbolul de chat peste tot ( sper sa nu fac o confuzie), dar parca așa îmi aduc aminte. Exista chat pe aplicația pentru iOS sau nu?
Update: Am găsit chat-ul! Apare când cauți in anumite sectiuni. Știam eu ca ma urmărește pe undeva.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!

Părerea ta este importantă pentru noi, lasă-ne feedbackul tău

Feedback

sus