Întrebare cu răspuns(uri)

Serviciul Clienți din contul My Orange

Dacă am nevoie de o informație sau dacă vreau sa fac o sesizare, cum contactez Serviciul Clienti din contul My Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Se intră în secțiunea Contact/ contactează-ne/asistență din My Orange. Deci este destul de simplu. Acolo se scrie, alegându-se secțiunea și numărul pentru care dorești să scrii.

https://www.orange.ro/myaccount/assistance

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (3)

75%

3 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

75% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Se intră în secțiunea Contact/ contactează-ne/asistență din My Orange. Deci este destul de simplu. Acolo se scrie, alegându-se secțiunea și numărul pentru care dorești să scrii.

https://www.orange.ro/myaccount/assistance

In My Orange desktop, varianta veche, ai in partea stanga jos butonul "Asistenta" si daca-l apesi se deschide o pagina cu toate variantele de contact, astfel ca poti alege ce preferi la momentul cand vrei sa-i contactezi..
https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul...

In My Orange mobil apesi pe "mai multe" si se deschide o pagina cu optiuni, iar penultima este contacteaza-ne.. daca apesi butonul iti deschide o fereastra de chat..

Intri in contul My Orange si prin selectarea variantei Contact esti directionat catre pagina de Chat prin care ai 3 variante de contactare. Sincer nu vad rostul celei de-a 3 variante atata timp cat automat esti client orange daca ai accesat Contact din My Orange.

Eu cred ca cea mai la indemana solutie pentru intrebari si sesizari este Chat-ul. Poti opta sa primesti pe mail conversatia si o ai la dispozitie oricand.

Am intrat de curiozitate in aplicația My Orange, de pe telefonul meu. Știam ca înainte ma “urmărea” simbolul de chat peste tot ( sper sa nu fac o confuzie), dar parca așa îmi aduc aminte. Exista chat pe aplicația pentru iOS sau nu?
Update: Am găsit chat-ul! Apare când cauți in anumite sectiuni. Știam eu ca ma urmărește pe undeva.

Dacă ai nu Orange pe telefon atunci e foarte simplu , apeși meniu și jos apare contactează-ne...acolo se va deschide un chat în care îți vei detalia gândirile .Poți să închizi aplicația fiindcă atunci când primești răspuns vei primi SMS de informare.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!