Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Transfer abonament pe numele altei persoane în perioada contractuala

Se poate face transfer de abonament pe numele altei persoane, chiar dacă ma aflu încă în perioada contractuala?

Răspunsuri

Cred ca se poate printr-un contract de cesiune.. trebuie ca vechiul si noul titular sa se prezinte impreuna la un magazin Orange cu actele de identitate, valabil pentru persoane fizice.. Pentru persoane juridice, pe langa buletin este necesara si o imputernicire din partea firmei, daca cel care se prezinta nu este persoana de decizie sau persoana declarata ca persoana de contact in baza de date Orange, plus stampila firmei.. Stiu ca anumite abonamente nu pot fi cesionate, cred ca abonamentele pentru seniori si cele speciale...

Acest subiect a mai fost dezbătut in Comunitate aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1984694-schimbare-titular-abonament-persoana-fizica.
O sa închidem acest topic, dar puteți continua discuțiile despre schimbarea de titular acolo. Multumim!

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!