Întrebare fară răspuns

Abonament sau prepay?

De ce ați alege un tarif postpay sau prepay?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 3 din 3

Telefoane la reducere Flo ? :)
(auch,ai spus deja :))) )
Folosesc SMS-uri cu plata acolo unde am nevoie (umanitare,poduri,provideri tv),reincarc cartele...e un pic mai comod zic eu,la abonament.Serviciul Netflix pe abonament...Dezeer...plati Samsung store sau Play Store...si la toate astea adunate primesc si 10% inapoi. Adica,iti scoti diferenta de bani :). Unii cantractori cer abonamente de utilitati,energie,telefonie etc. Un PrePay nu e valabil in acest caz.
Evident,la prepay e mai ieftin :)
Iar la abonament nu-mi zice nimeni "bai sarakule" chit ca abonamentul de 6 euro nu-i mai mare decat PrePay-ul :)))

@Ascary: Care reducere? Cu mai bine de 60euro/anual economisiti pot sa gasesc orice telefon mid-level. Ai reducere mai mare? Nu prea cred! ;) Diferenta totusi consta in libertate: tu ai banii blocati si cu destinatie exclusiva, in cazul meu e un cash liber.

Flo,am ciugulit uneori de la Orange si o reducere de 200-300 de euro...nah,acum mai depinde si de ce telefon alegi.
Bine,vorba ta,telefonul nu il iei in fiecare zi.

E o discuție interminabilă! Fiecare alege ce i se potrivește cel mai bine. Eu am avut și prepay și dacă ar fi să folosesc doar un telefon și un serviciu de la ei, poate că ar fi o soluție bună. Altfel, nu prea văd avantajele.

@Vio73: chiar e o discutie fara rost. Dar daca ai avea nevoie doar se numar, fara resurse, ai mai fi la fel de deschis spre abonament? DOAR atunci vei intelege de ce e mai valoros un prepay decat abonament. Si chiar si cu resurse si tot ramane prepayul de valoare daca ar fi sa punem costurile anuale. Dar fiecare dupa nevoile proprii...

Nu știu ce să zic! Am spus că fiecare alege ce i se potrivește mai bine! Pentru mine, nu e o soluție! Am avut și prepay în paralel cu abonamentul, când abonamentele nu aveau resurse pe măsura nevoilor, dar acum, având destule reduceri și bonusuri, prepay-ul mi-e inutil. Dacă aș avea nevoie doar de un număr de voce, poate că ar fi soluția ideală!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!