Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Orange PrePay - Am nevoie de net ca de aer

Salut tuturor!

 

Astăzi am lansat o nouă campanie PrePay: "Am nevoie de net ca de aer". Aici puteți citi mai multe informații.

 

Cred că este o super campanie, voi ce părere aveți?

Răspunsuri

Părerea mea este că nu trebuie sa forțăm nota, și să așteptăm pomană de oferte gratuite. E buna oferta, mă bucur de ea, dar dacă am nevoie de net, fie încarc cu o suma mai mare, fie am grija la ce mă uit.

@teacher_ consider ca oamenii din varful muntelui traiesc mai liber si se bucura mai intens de viata. Pe noi tehnologia ne-a facut dependenti de ea si uneori solitari.

Sincer așa aș vrea să merg in vârful muntelui sa stau măcar câteva zile fara telefon. :) Uite, o să pun o întrebare în comunitate.

Ar fi interesanta o oferta cu internet nelimitat. Știu că pe luna consumam intre 5-20 GB maxim pe luna. Dar este o "liniștește" sufletească că nu fac cost suplimentar.

da o luna din 3, e perfect, o luna stai pe net si 2 te uiți la soare, totusi fata de telekom unde ai oferta activată dar dupa 3 minute ti se dezactivează oferta si rămâi si fara credit e. mai ok.

Sincer nu-i vad utilitatea. Eu am incarcat cu 6 euro si am primit 12 GB trafic internet national + 30 GB bonus. Plus 30 GB bonus pe abonamentul de pe care am incarcat. Chiar nu vad utilitatea cu "trafic nelimitat". Da, daca era oferit trafic nelimitat si pe abonamentul de pe care ai incarcat cartela pre-pay...Asa...

Si nu este de ajuns cat internet ai la cartela? Plus cei 30Gb pe abonament. Ptr o luna de zile eu zic ca este mai mult de cat suficient.

Pentru unii "the world is not enough". In traducere: nelimitat e prea putin ca sa fie suficient.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Eu inca nu am utilizat, deoarece am suficiente resurse de internet. Probabil daca voi rămâne cu mai puține, o voi utiliza. Este o idee buna, sper doar sa se și prelungească, ar putea dura tot anul, și nu doar odată să se acorde bonusul, ci in funcție de numărul de reîncărcari, și de valoarea reîncărcată.

@ Claudiu.
Mai întâi trebuie să aștepți să se termine prima perioadă în care ai activat aceasta promoție. Apoi urmezi aceeasi procedură ca și prima dată. Trebuie sa tii cont că promoția expira la începutul lunii septembrie, dar are o posibilitate de prelungire.
Nu poți să alegi perioada? Detaliază puțin.

Din câte știu eu, promoția aceasta este valabilă doar o singură dată. Dacă ai activat-o deja, nu mai merge și a doua oară.

Aceasta oferta e foarte ok pentru cei cu cartela. Eu am abonament la Orange de 14 € pe luna cu doar 5 Gb internet. Si sotul meu si baiatul meu la fel. Nu e chiar dreptate aici. Internetul ma nemultumeste cel mai mult. Ar trebui cei de la Orange sa gaseasca o solutie si pentru cei cu abonanent mare dar care au putin net.

@Halow_87: Si ce-o fi avand abonamentul dublat de 14 euro si nu are unul de 7 euro?? SMSuri si minute in retea vrei mai mult decat nelimitat? sute, poate chiar 1000 de minute nationale nu sunt suficiente? Cate zeci de GB te-ar satisface... mai ales dupa bonusul aferent vechimii in retea? Oare orizontul este chiar atat de aproape de noi? Sau unii au trecut dincolo de orizont....

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

M-am saturat de voi pana peste cap. In seara asta am incarcat doua numere de prepay cu optiuni de 6 euro fiecare. La niciunul din numere inca nu am internet. Iar la cronos imi arata doar minutele si sms-urile din optiune.
Sunt la Orange de pe vremea Dialogului, dar chiar mi-a ajuns marlania voastra.
La expirarea optiunii ma portez la altii.

Oferta valabila doar pentru cei care incarca o cartela si optiunea se activeaza din my orange valabila 30 de zile.

Liva
Liva

Liva

User level
Nivel
1
377 / 750
puncte
Custom field 2
Liva

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!