Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Orange PrePay - Am nevoie de net ca de aer

Salut tuturor!

 

Astăzi am lansat o nouă campanie PrePay: "Am nevoie de net ca de aer". Aici puteți citi mai multe informații.

 

Cred că este o super campanie, voi ce părere aveți?

Răspunsuri

Pagina 3 din 9

Este adevărat ca in concediu nu stai, neaparat, pe telefon. Dar sunt destui impatimiti care filmează sau fotografiază și transmit către familie și prieteni. Sunt o grămada de festivaluri de muzica unde tinerii vor avea nevoie de net ca de aer. Sau atunci când pleci cu cortul, este amuzant sa vezi un film (de comedie sau de groaza) împreuna cu prietenii, sa asculti muzica etc. Eu nu sunt o mare consumatoare de net dar sunt destui impatimiti. Ei vor aprecia și vor profita de aceasta oferta la maximum. Ieri, am venit la mare cu trenul. Erau destui care vizionau filme. In fata mea a stat un cuplu, care tot drumul asta a făcut. Aveau o tableta cu doua casti și se uitau la filme. E alegerea fiecăruia dacă renunța sau nu la net in vacanța.

Nu stai, dar când tragi la hotel, parcă ai vrea să mai vezi ceva programe tv online. Mi s-a întâmplat că hotelul să aibă lipsă programe tv documentare. Și atunci intru în Orange tv go și mă uit ( pe laptop). Sigur, dacă ai wifi decent, nu mai ai nevoie de netul tău, dar altfel, cam ai nevoie de mult net.

Iar imi vine sa trec la PrePay. Sm si eu ceva bonusuri pentru vechimea in retea (13 ani si 2 luni), dar oferte noi sunt mult mai "ofertante"

@Arsaluis, ai posibilitatea sa soliciti modificarea abonamentului care sa includa mai mult net, oricum pentru vechimea in retea beneficiezi de net gratuit lunar, o alta posibilitate de a beneficia si de mai mult net este sa incarci o cartela pre pay si primesti 30gb.

E de neconceput că sa nu știi ce email ai primit,sau ce s-a mai postat pe FB ori ce fotografii sunt pe Whatsapp :))) decât atunci când ajungi acasă și te conectezi la rețeaua wireless a casei. Avem nevoie într-adevăr că de aer de net pe mobil :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!