Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Orange PrePay - Am nevoie de net ca de aer

Salut tuturor!

 

Astăzi am lansat o nouă campanie PrePay: "Am nevoie de net ca de aer". Aici puteți citi mai multe informații.

 

Cred că este o super campanie, voi ce părere aveți?

Răspunsuri

Este adevărat ca in concediu nu stai, neaparat, pe telefon. Dar sunt destui impatimiti care filmează sau fotografiază și transmit către familie și prieteni. Sunt o grămada de festivaluri de muzica unde tinerii vor avea nevoie de net ca de aer. Sau atunci când pleci cu cortul, este amuzant sa vezi un film (de comedie sau de groaza) împreuna cu prietenii, sa asculti muzica etc. Eu nu sunt o mare consumatoare de net dar sunt destui impatimiti. Ei vor aprecia și vor profita de aceasta oferta la maximum. Ieri, am venit la mare cu trenul. Erau destui care vizionau filme. In fata mea a stat un cuplu, care tot drumul asta a făcut. Aveau o tableta cu doua casti și se uitau la filme. E alegerea fiecăruia dacă renunța sau nu la net in vacanța.

Nu stai, dar când tragi la hotel, parcă ai vrea să mai vezi ceva programe tv online. Mi s-a întâmplat că hotelul să aibă lipsă programe tv documentare. Și atunci intru în Orange tv go și mă uit ( pe laptop). Sigur, dacă ai wifi decent, nu mai ai nevoie de netul tău, dar altfel, cam ai nevoie de mult net.

Iar imi vine sa trec la PrePay. Sm si eu ceva bonusuri pentru vechimea in retea (13 ani si 2 luni), dar oferte noi sunt mult mai "ofertante"

@Arsaluis, ai posibilitatea sa soliciti modificarea abonamentului care sa includa mai mult net, oricum pentru vechimea in retea beneficiezi de net gratuit lunar, o alta posibilitate de a beneficia si de mai mult net este sa incarci o cartela pre pay si primesti 30gb.

E de neconceput că sa nu știi ce email ai primit,sau ce s-a mai postat pe FB ori ce fotografii sunt pe Whatsapp :))) decât atunci când ajungi acasă și te conectezi la rețeaua wireless a casei. Avem nevoie într-adevăr că de aer de net pe mobil :)

Fără internet, chiar nu ai ce face cu telefonul. Nu mai este ca acum ceva ani, când te mulțumeai să dai telefoane și cam atât.

Vio73: Comparatia ta e similara cu aceasta: "In ziua de azi, fara calculator ajungi sa nu mai stii efectua nici macar operatii de baza, ca de radicali nici nu se cunoaste notiunea". Aberatia (exagerata) cred ca se intelege. Revenind: Cu cat "respiri" mai multe date mobile cu atat libertatea si sanatatea iti vor fi afectate.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

Iti dau dreptate FLo_1. Si eu folosesc Internetul, dar incerc sa fac in asa fel incat sa nu-mi afecteze viata sociala si interactiunea cu familia si apropiatii. In concediu trebuie sa accesez si internetul pentru a citi e-mail-urile si mesajele pe WhatsApp ca am si grupuri de la munca si trebuie sa raman informata. Dar incerc sa raman concentrata pe relaxare si admirarea zonei vizitate.

 

Apropo, referitor la sanatate, am avut vreo 3 luni in care am abuzat de internet din dorinta de a realiza ceva frumos intr-un proiect si efectele le-am resimtit. Toata treaba am facut-o pe mobil si vederea mi-a cam fost afectata. Tastam si noaptea, literele erau micute, n-aveam varianta de marire si ajungeam sa vad in ceata. In plus afectase si relatiile cu apropiatii, devenind mai important proiectul decat socializarea cu ei. Deci orice abuz de tehnologie are si repercursiuni negative asupra noastra.

Miha Z: Exact cum ai spus (scris), si tocmai acest aspect vreau sa-l scot in evidenta postand la acest subiect. Pentru ca daca ai avea nevoie de net ca de aer, probabil apa nici nu iti mai trebuie, iar mancare nici atat. Ne "hranim" cu net si ajungem sa imbatranim prematur de grija conectivitatii. Faptele si lucrurile frumoase sunt langa noi, nu in spatele unui ecran.

FLo_1
FLo_1

FLo_1

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
FLo_1

FLo_1, exact, lucrurile frumoase sunt langa noi. Dar ca o oferta sa prinda la public, trebuie sa foloseasca fraze de impact emotional. Si referindu-ne la acest aspect, eu zic ca aceasta campanie PrePay, folosind propozitia "Am nevoie de net ca de aer" si-a atins obiectivul.

Eu nu neg cele spuse de voi, dar e o realitate faptul că îți trebuie internet. Că trebuie să nu stai tot timpul pe laptop, telefon, etc, e și asta o realitate.

Cam slabuta oferta , mai bine era cu ofertele anterioare , bonusul asta il poti folosi o singura luna , dupa care la oferta de 5 euro ai 5gb

avem nevoie de profesionalism ca de aer dar murim incet
telekomul e tare la oferta de 5 euro sa nu mai zic de digi si la vodafone ai mai multi mb

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!