Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Orange PrePay - Am nevoie de net ca de aer

Salut tuturor!

 

Astăzi am lansat o nouă campanie PrePay: "Am nevoie de net ca de aer". Aici puteți citi mai multe informații.

 

Cred că este o super campanie, voi ce părere aveți?

Răspunsuri

Pagina 1 din 9

Eu sunt putin straina de partea aceasta, nefolosind cartela prepay, dar, intotdeauna mi s-a parut mai bogata oferta la cartela.. 5gb cu 5euro plus internet la liber 1 luna, presupun ca-i va face fericiti pe cei care nu reusesc sa se incadreze in netul pe care il au, indiferent cat de mult ar fi.. :)

E cam subțirica oferta la 5 euro, dacă ar da tot timpul internet nelimitat, ar atrage mai mulți abonați din celelalte rețele. Măcar de ar da înapoi bonusul de 30 Gb, tot ar fi ceva. Ca sa beneficiezi de 30 zile nelimitat, trebuie sa îți cumperi în fiecare luna alta cartela prepay.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Foarte tare! Aș vrea să reîncarc și eu cartela copiilor.
Ce nu am înțeles eu - dacă aleg opţiunea de 5 € credit cu beneficii naţionale îmi apar următoarele beneficii:

  • nelimitat minute și SMS în reţea
  • 1000 minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS naţionale din care
  • 100 minute sunt și internaţionale pe mobil UE *
  • 5 GB internet național + 1 lună Intenet la liber - în prima lună vor avea 5 GB de net (de ex. de astăzi 12.06.2019 până pe 11.07.2019), iar următoarea lună vor avea net nelimitat (12.07.2019 - 11.08.2019)?

Late edit - am reîncărcat cartela copiilor cu opțiunea de 5 eur :) revin cu feedback

Si bonusurile sunt date in functie de valoarea reincarcarii. Asa ca, daca iti doresti mai mult internet, incarca cartela cu mai mult credit.

Luna aceasta voi cumpara cadou fetitei mele un smartwatch caruia ii va trebui o cartela, bineinteles prepay :). Ii va prinde f bine aceasta oferta.

Am reîncărcat in data de 8 Iunie o cartela prepay, cu șase euro. Am primit 6 Gb plus 50 Gb bonus, deoarece am reîncărcat din contul My Orange. Am primit 30 de Gb bonus pe abonament și 50 de Gb bonus ca sa ii fac cadou. Mi s-a părut wow! Dar aceasta întrece orice așteptare! Inspirat titlul campaniei, stârnește curiozitatea, chiar dacă te duce, direct, cu gândul la net nelimitat. Când am citit, primul gând a fost: “ Cum, e nelimitat?”. Mi se pare interesant ca poți da activezi netul la liber atunci când ai nevoie și nu exista o perioada impusă (evident pana in data de 3 Septembrie, așa cum este specificat in oferta). Cred ca este o campanie potrivită pentru vara, când lumea pleacă in concedii și nu mai sta cu gândul sa nu depășească resursele. Mai ales ca cu o opțiune de 10 euro poate fi utilizată și in roaming.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!