Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Orange PrePay - Am nevoie de net ca de aer

Salut tuturor!

 

Astăzi am lansat o nouă campanie PrePay: "Am nevoie de net ca de aer". Aici puteți citi mai multe informații.

 

Cred că este o super campanie, voi ce părere aveți?

Răspunsuri

Eu sunt putin straina de partea aceasta, nefolosind cartela prepay, dar, intotdeauna mi s-a parut mai bogata oferta la cartela.. 5gb cu 5euro plus internet la liber 1 luna, presupun ca-i va face fericiti pe cei care nu reusesc sa se incadreze in netul pe care il au, indiferent cat de mult ar fi.. :)

E cam subțirica oferta la 5 euro, dacă ar da tot timpul internet nelimitat, ar atrage mai mulți abonați din celelalte rețele. Măcar de ar da înapoi bonusul de 30 Gb, tot ar fi ceva. Ca sa beneficiezi de 30 zile nelimitat, trebuie sa îți cumperi în fiecare luna alta cartela prepay.

Foarte tare! Aș vrea să reîncarc și eu cartela copiilor.
Ce nu am înțeles eu - dacă aleg opţiunea de 5 € credit cu beneficii naţionale îmi apar următoarele beneficii:

  • nelimitat minute și SMS în reţea
  • 1000 minute naţionale şi internaţionale către fix sau SMS naţionale din care
  • 100 minute sunt și internaţionale pe mobil UE *
  • 5 GB internet național + 1 lună Intenet la liber - în prima lună vor avea 5 GB de net (de ex. de astăzi 12.06.2019 până pe 11.07.2019), iar următoarea lună vor avea net nelimitat (12.07.2019 - 11.08.2019)?

Late edit - am reîncărcat cartela copiilor cu opțiunea de 5 eur :) revin cu feedback

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Si bonusurile sunt date in functie de valoarea reincarcarii. Asa ca, daca iti doresti mai mult internet, incarca cartela cu mai mult credit.

Luna aceasta voi cumpara cadou fetitei mele un smartwatch caruia ii va trebui o cartela, bineinteles prepay :). Ii va prinde f bine aceasta oferta.

Am reîncărcat in data de 8 Iunie o cartela prepay, cu șase euro. Am primit 6 Gb plus 50 Gb bonus, deoarece am reîncărcat din contul My Orange. Am primit 30 de Gb bonus pe abonament și 50 de Gb bonus ca sa ii fac cadou. Mi s-a părut wow! Dar aceasta întrece orice așteptare! Inspirat titlul campaniei, stârnește curiozitatea, chiar dacă te duce, direct, cu gândul la net nelimitat. Când am citit, primul gând a fost: “ Cum, e nelimitat?”. Mi se pare interesant ca poți da activezi netul la liber atunci când ai nevoie și nu exista o perioada impusă (evident pana in data de 3 Septembrie, așa cum este specificat in oferta). Cred ca este o campanie potrivită pentru vara, când lumea pleacă in concedii și nu mai sta cu gândul sa nu depășească resursele. Mai ales ca cu o opțiune de 10 euro poate fi utilizată și in roaming.

frumoasa oferta . sper sa se poata implementa net nelimitat la abonamente si la cartele cu o optiune care sa se poata activa .

Viotoon
Viotoon

Viotoon

User level
Nivel
1
158 / 750
puncte
Custom field 2
Viotoon

Da, este o oferta buna, dar trebuie sa ai o oferta de 5€ activata pe cont, e buna, ca perioada de vacanțe, netul se consuma mult, cand faci selfie, life, muzica, tot felul de aplicatii.

mariussruben89
mariussruben89

mariussruben89

User level
Nivel
2
1151 / 2000
puncte
Custom field 2
mariussruben89

Oricat ar fi, chiar si nelimitat, ne place sa avem desi nu folosim. Cu viteze reduse, un net nelimitat nu e chiar "wow". In plus sa nu uitam ca alternativa wireless e nelimitată de o luuuunga perioada de timp. Deci gura târgului nu este rupta...inca.

@Toffifee la 12 ani de abonament, cred ca asa am văzut ca ai vechime, ai 6gb de net bonus.. deci si cei cu abonament beneficiază de ceva.. :)

Oferta este excelentă pentru cei cu prepay.
Folosesc cartela prepay pentru net, acolo unde nu am semnal pe cartela principală.
O voi activa curând! ;)

Dacă nu am soluții și plec în concediu, voi lua și eu o cartelă prepay pentru ruter și activez această opțiune. Sigur, după ce termin resursele incluse în abonamentul de internet mobil și bonusurile aferente.

Dupa cum am mai mentionat: dependenta se poate trata cu abstinenta :) ...Simplu. In rest, folosesti si te intinzi dupa nevoie. Dar daca ai nevoie de cantitate nu te intinzi pe solutii mobile.

In concediu nu faci trafic engoss. Pentru filme si alte aplicatii consumatoare de trafic pastrezi timpul extra "concediu". In vacanta te bucuri de alte activitati, nu-ti strici ochii prin ecrane, mobile sau fixe.

E doar o simpla opinie, abordata la fel de simplu:mai ales in concediu fiind, de ce ai avea "nevoie de net ca de aer"? Sau mai exact, cativa GB vs. sute de GB, sau chiar nelimitat. Doar asa poti afla daca esti in concediu pt a sta pe telefon sau a uita de el.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!