Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot interoga soldul contului meu Orange Money?

Daca imi fac cont Orange Money am varianta de a verifica soldul contului?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

In momentul in care deschizi aplicatia orange money iti apare soldul. De asemenea, imediat dupa ce ai facut o plata vei primi mesaj atat pe telefon cat si pe mail in care iti spune cat ai cheltuit si ce sold a ramas in cont.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată și doar dacă ești autentificat)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Poți să îți verifici oricând, gratuit, soldul contului tău. Poți interoga soldul contului în aplicația Orange Money, în ecranul principal sau la orice ATM utlizând cardul de debit Orange Money (serviciu oferit gratuit). De asemenea, după fiecare tranzacţie din contul tău Orange Money vei primi un SMS/e-mail şi o notificare cu detaliile tranzacţiei şi soldul contului (serviciul de alerte prin SMS este gratuit).
https://www.orange.ro/help/cum-pot-interoga-soldul-contul...

Avand in vedere ca este o aplicatie pe telefon, din punctul meu de vedere, ar trebui, cand o deschizi, asta sa fie primul lucru pe care-l vezi.. La aplicatia bancii, pe care o folosesc eu, asa-mi apare. Eu apas pe aplicatie, ma loghez cu amprenta si, primul lucru pe care mi-l arata este soldul contului..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

In plus după fiecare plata sau retragere numerar primești SMS cu actualizarea soldului tau dar și a platii făcute,suma și locul.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!