Întrebare fară răspuns

Propunere acoperire de localitati noi cu 4G

In ce localitati ati dori sa se faca upgrade la 4G?
Personal, as dori sa vad 4G pe antena din Sacosu Turcesc, Timis. Daca ar monta 4G aici ar asigura acoperire 4G continua pe traseul Timisoara-Buzias si as avea in sfarsit acoperire decenta la bunici in Cheveresu Mare (momentan nici 3G nu merge bine indoor).

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 3

As indrazni sa spun ca e cazul ca Orange sa demareze o campanie de upgrade catre 4G la nivel national (toate site-urile), asa cum au facut cu 3G acum 9-10 ani.

Cred că ar trebui să se pună mai peste tot pe unde nu e. Ca și propunere directă, sugerez să se pună 4g în localitățile Suseni, Rociu și Negrași, din jud. Argeș. Problema este că pe hartă apar că sunt acoperite cu 4g, dar în realitate, doar sporadic pe câmp.

@fabytm,
E cam exagerată harta de acoperire uneori. Nu poți pune o antenă și spui că acoperă și la 20 Km cu semnal excelent, chiar dacă e în banda 20! E clar că trebuie densificare pe 1800 Mhz.

Se pot schimba lucrurile prin adăugarea de B 3 pe toți pilonii. Am citit undeva că s-au apucat prin unele locuri să adauge B3 (1800 Mhz) și prin rural, lucru ce mi se pare extraordinar.

Eu nu cunosc localitati unde ar fi nevoie, pentru ca nu prea am mai iesit din Bucuresti de ceva timp, dar, ma gandesc ca este o idee buna, pe baza recomandarilor clientilor, din zone cu probleme si, a verificarilor ulterioare la fata locului, sa se gaseasca o solutie pentru a avea o cat mai mare acoperire 4G.. inainte de a se trece la 5G, dac se va intampla asta.. E adevarat ca nu este usor sa fii ok pe toata suprafata cand te imping altii din spate cu tehnologii noi, desi, poate, ei nu le stapanesc nici pe cele existente..

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!