Întrebare fară răspuns

Propunere acoperire de localitati noi cu 4G

In ce localitati ati dori sa se faca upgrade la 4G?
Personal, as dori sa vad 4G pe antena din Sacosu Turcesc, Timis. Daca ar monta 4G aici ar asigura acoperire 4G continua pe traseul Timisoara-Buzias si as avea in sfarsit acoperire decenta la bunici in Cheveresu Mare (momentan nici 3G nu merge bine indoor).

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

As indrazni sa spun ca e cazul ca Orange sa demareze o campanie de upgrade catre 4G la nivel national (toate site-urile), asa cum au facut cu 3G acum 9-10 ani.

Cred că ar trebui să se pună mai peste tot pe unde nu e. Ca și propunere directă, sugerez să se pună 4g în localitățile Suseni, Rociu și Negrași, din jud. Argeș. Problema este că pe hartă apar că sunt acoperite cu 4g, dar în realitate, doar sporadic pe câmp.

@fabytm,
E cam exagerată harta de acoperire uneori. Nu poți pune o antenă și spui că acoperă și la 20 Km cu semnal excelent, chiar dacă e în banda 20! E clar că trebuie densificare pe 1800 Mhz.

Se pot schimba lucrurile prin adăugarea de B 3 pe toți pilonii. Am citit undeva că s-au apucat prin unele locuri să adauge B3 (1800 Mhz) și prin rural, lucru ce mi se pare extraordinar.

Eu nu cunosc localitati unde ar fi nevoie, pentru ca nu prea am mai iesit din Bucuresti de ceva timp, dar, ma gandesc ca este o idee buna, pe baza recomandarilor clientilor, din zone cu probleme si, a verificarilor ulterioare la fata locului, sa se gaseasca o solutie pentru a avea o cat mai mare acoperire 4G.. inainte de a se trece la 5G, dac se va intampla asta.. E adevarat ca nu este usor sa fii ok pe toata suprafata cand te imping altii din spate cu tehnologii noi, desi, poate, ei nu le stapanesc nici pe cele existente..

@miha, de anul trecut Arieseni are 4G exploatabil. În satul Secara, comuna Crângu, TR, ca 3G e mort, nu face față. Telekom a pus deja 4G+ (B20 si B3).

Problema pe care o văd eu în unele locuri e datorată faptului că pe hartă au semnal 4g sau 4g+ excelent, iar în realitate, abia e H+.

Razvan, n-am mai fost pe acolo de 3 ani, dar urmeaza sa petrecem cateva zile la Izbucul Tauz si acolo dadea ca nu e semnal deloc.

Tocmai pentru relaxare si detasare ne si ducem in mijlocul naturii. Dar tot voi prinde eu putin semnal pentru a va saluta in comunitate.;)

Câteva localități în județul Caraș-Severin, Mehadia, Iablanita, Globul Craiovei și mai sunt dar nu am fost peste tot așa că mai este de lucru...

În interiorul localității Ștefăneștii De Jos, județul Ilfov! Măcar semnal full si o viteza decenta de ~50/20-30 Mbps nu neaparat de sute de Mbps ar fi fost super!

As vrea ca Orange sa isi îmbunătățească reteaua si in comuna Radovanu, județul Călărași, deoarece nu este semnal mai deloc, in special în casa.

Faceți ceva și pe Transalpina, pentru că sunt mulți km neacoperiți. În zona domeniului schiabil Șureanu, Orange e cam lipsă. Și prin Argeș sunt localități care necesită acoperire 4g urgentă ( în afară de cele menționate anterior de mine). De exemplu: Coșești, Berevoiești ( parțial), Recea, Izvoru, Buzoiești ( parțial), etc. Așteptăm cu interes extinderea acoperirii prin montarea de noi antene 4g. Mulțumesc!

Goluri de acoperire 4g și pe DN 73, pe la Podu Dâmboviței și la ieșirea din Valea Mare-Pravăț. De asemenea, pe DN 7, mai sus de Drăganu, spre Râmnicu Vâlcea, iar e o gaură de acoperire 4g. Mai trebuie făcută și densifcare în multe locuri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!